Uitgelicht: LIMA Beach

In 2019 opende LIMA Beach voor het eerst haar deuren aan de Ketelkade in Goes. De eerste pop-up zomerbar van Zeeland werd daarmee geboren. In 2020 verhuisden ze naar een grotere locatie aan de Courtinestraat Houtkade. Hierdoor konden ze een terras van 1500 m2 creëren welke perfect is voor evenementen, bedrijfsfeesten, bruiloften of om lekker te komen loungen gedurende het zomerseizoen!

Goes ligt niet direct aan het strand maar heeft nu dus wel een stadsstrand. LIMA Beach ligt op een industrieterrein maar zo snel je het terrein van de bar oploopt merk je daar niets meer van. Tropisch beschilderde panelen, ligstoelen maar ook een speeltuin… Het zorgt allemaal voor een relaxte sfeer.

De hipste beachbar van Zeeland

De mensen stromen binnen. Groepjes vrienden en vriendinnen, stelletjes. Ze strijken neer onder parasols en zien langzaam de zon zakken. Wie niet beter weet, heeft het gevoel dat-ie op het strand zit en niet op een industrieterrein. 

,,Mooie plek dit, echt een aanwinst voor Goes”, zegt Kees Houtepen. Met de editie van vorig jaar is hij niet bekend. Maar zijn eerste kennismaking met Lima Beachbar is nu al voor herhaling vatbaar. ,,Het was alleen wel even zoeken. Ik geloof dat ik alle drie de landtongen heb gehad voordat ik op de juiste plek was. Misschien is een bordje handig.”

‘Een mooie plek dit, echt een aanwinst voor Goes’

Events

Bij LIMA Beach staan entertainment en beleving hoog in het vaandel. Maandelijks zijn er een aantal vaste concepten als LIMA Sunday Sessions, Rosay Saturday, Silent Disco, 25+ en diverse specials op culinair gebied.

Naast pop-up zomerbar is LIMA Beach ook de ideale locatie voor het organiseren van jouw business event, vergadering, team uitje of personeelsborrel. Variërend van lekker borrelen met jouw collega’s, brainstormsessies met je voeten in het zand, productpresentatie, modeshow of team BBQ. LIMA Beach is voor alle soorten business evenementen geschikt van 10 tot 500 bezoekers.

Ook voor jouw privé evenementen is LIMA Beach uniek in zijn soort. Relaxen in de stralende zon met jouw vriendenclub op onze gave loungebedden, BBQ’en met jouw sportteam of zelfs jullie trouwfeest bij LIMA! Bij LIMA Beach is alles mogelijk tussen de 2 en 500 personen.

Jouw verjaardag vieren op een fantastische, ongedwongen locatie met je vrienden en familie. LIMA Beach is de perfecte locatie om er een onvergetelijke dag van de maken, dit kan in één van onze ‘Birthday Booths’ of aan een lange tafel. Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos, van vooraf samengesteld menu tot het opzetten van een rekening waar tot een limiet op besteld kan worden.

LIMA Beach

Tekst LIMA Beach, PZC