4x activiteiten voor de Kerstdagen

De Kerstdagen, de gezelligste tijd van het jaar. De koelkast ligt vol met boodschappen voor het kerstdiner en de kerstboom staat opgetuigd. Wil jij inspiratie voor een leuke Kerstavond? VIVACE zet leukste activiteiten op een rij.

Kerstfilms kijken

Lekker thuis voor de buis, ieder jaar reuze gezellig om met de familie op de bank een kerstfilm te kijken. Maak een kopje warme chocolademelk en kijk een leuke film zoals: Home Alone, The Holiday of Arthur Christmas.

Maak een wandeling

Niets lekkerder dan tijdens de kerstdagen even heerlijk naar buiten. Samen met familie of vrienden een stuk wandelen zorgt er voor dat je even in beweging komt tijdens de feestdagen.

Kerstkaartjes rondbrengen

Laat je dierbaren weten dat je aan ze denkt en stuur een kerstkaartje.

Vrijwilligerswerk

Niet iedereen kan gezellig kerstavond vieren. Maar de feestdagen draaien naast eindeloos lekker eten en cadeautjes ook om saamhorigheid. Daarom is kerstavond een mooi moment om iets te doen voor anderen. Kijk voor vrijwilligerswerk bij Kerstavond eens bij een bejaardentehuis of voedselbank bij jou in de buurt.

Samen een gerecht verzorgen

Kerst is hét moment om gezellig samen te genieten van heerlijk eten. Met lieve familie of vrienden tot in de late uurtjes tafelen maakt het kerstdiner tot één van de favoriete feestdagen.