‘8x musthave rode en zwarte items die je wilt hebben’

Coverfoto: Sézane

Sézane is in de eerste plaats een verhaal van het leven; een leven dat vorm krijgt, zich ontwikkelt en zich vernieuwt… een verhaal van vrouwen en mannen voor wie het leven om zingeving draait: mijn verhaal, jouw verhaal en het verhaal van iedereen die eraan meeschrijft. Om de lat steeds hoger te leggen en samen met jou – hoe anders? – een nimmer eindigend verhaal te schrijven.

Boek   >   Ferrari  Snelheid, luxe, uitmuntendheid en innovatie definiëren Ferrari al 75 jaar als ’s werelds meest gerespecteerde autofabrikant. Het verhaal van Ferrari, geschreven door Stuart Codling, is een ode aan het legendarische merk in woord en beeld. Van de eerste auto die in 1947 onder de naam Ferrari werd gebouwd tot de wereldwijde gigant van vandaag

Loafers   >   Prada

sanitair   >   Duravit De veelzijdige ontwerper Sebastian Herkner creëerde voor Duravit de harmonieuze badkamerserie Zencha – sanitaire objecten in een ronde vorm met een zacht gebogen rand en een puristisch opbergmeubel met een fijn frame geïnspireerd op de Japanse bad- en theecultuur.

espressomachine   >   Smeg50’s Style espressomachine van Smeg, voor een traditioneel Italiaans kopje koffie. Deze espressomachine is vervaardigd uit roestvrij staal en is zowel geschikt voor gemalen koffie als koffiepads. Ook voor een cappucino zit je met deze machine goed: stoom, lucht en melk worden goed gemixt zodat er romig schuim ontstaat

Chileense wijn Baronesa P. Escudo Rojo > Escudo Rojo

stijltang   >   Ghdhair We gaan langzaam richting de feestdagen en ghd nodigt je uit om groots en luxueus te gaan met de nieuwe ghd limited-edition collectie. Geïnspireerd door de rijkdom van de jaren ’20 en het Art Deco design van toen, bestaat deze feestelijke collectie uit onze best verkochte ghd tools omhult in een kleurenpalet van luxueus champagnegoud, vergezeld van een dramatische rood fluwelen beautycase en accessoires. Verwen jezelf of geef een een ander 24/7 good hair days zodat niet alleen het feest, maar ook julie haar niet te stoppen is.

lipstick   >    YSL Beauty Rouge Pur Couture The Bold lipstick van Yves Saint Laurent biedt intense gekleurde lippen in slechts één streek. De ultra gepigmenteerde formule omhelst de lippen met precisie zonder uit te lopen. Met een comfortabele textuur en glanzende couture finish.