‘Bambino, de handmatige espressomachine’

Sage Appliances lanceert de Bambino, een betaalbare, compacte en handmatige espressomachine maakt het mogelijk om thuis binnen een handomdraai een third wave-kwaliteitskoffie te zetten. De ­Bambino is de nieuwste aanwinst in de veelgeprezen lijn espressomachines van Sage Appliances en is het ‘broertje’ van de Bambino Plus.

Iconisch

In de afgelopen 80 jaar is Sage Appliances uitgegroeid tot een iconisch merk voor keukenproducten. Sage inspireert om elk moment thuis gemakkelijker, aangenamer en leuker te maken.

De Bambino levert prestaties van baristakwaliteit door middel van een portafilter van 54 mm die gevuld kan worden met 18-19 gram koffie, voor een volle smaak. Het krachtige stoompijpje zorgt voor zijdezacht micro-melkschuim waarmee thuisbarista’s indrukwekkende latte art kunnen maken. Door het gepatenteerde Thermojet-verwarmingssysteem is de machine in slechts drie seconden klaar om perfecte espresso te maken; ideaal voor koffieliefhebbers met een druk bestaan. Dankzij het klassieke, monochrome design met strakke lijnen is het een echte blikvanger in de keuken.

“Ons assortiment Bambino™-espressomachines staat voor koffie van de hoogste baristakwaliteit in je eigen huis in de kortst mogelijke tijd. Met de nieuwe Bambino™ maken we deze third wave-koffiekwaliteit voor nog meer mensen beschikbaar”, zegt Michael Jazwicki, Coffee Guru bij Sage Net als alle andere modellen van het espressomachineportfolio van Sage Appliances, blinkt het handige model uit door zijn prestaties, die zijn gebaseerd op de eigen 4x-formule voor een perfect uitgebalanceerd koffiegenot: de ideale dosering, precieze temperatuurregeling, optimale druk en voldoende stoom.

> Sage Appliances