Geef jouw garderobe een chique touch

Beeldomslag: Expresso

De winter is hét seizoen bij uitstek voor kleding die aanvoelt als een warme omhelzing. Naast comfort is er ook genoeg ruimte voor de nodige sparkle. Dat wordt allesbehalve een grijze winter bij Expresso.

Jimmy Choo

De Saeda glitter pumps zijn echte showtoppers en met de hand gemaakt in Italië. De kristallen ketting functioneert als sluiting wat de enkel elegant siert. Een werkelijk voortreffelijk meesterwerk met een opvallende statement.

pumps > Jimmy Choo

Guess

Dit stijlvolle en tijdloze roségoudkleurige dames horloge uit de Luna serie van Guess Watches is makkelijk te combineren. De lunet is voorzien van schitterende kristallen en de zwarte wijzerplaat is voorzien van Romeinse cijfers en een dag aanduiding.

horloge > Guess

Unisa

De handtas van Unisa is gemaakt van suède met een dubbele omslag. Ontzettend handig in gebruik door de magnetische sluiting en binnenvak. Dit originele ontwerp maakt het een van de winter favorieten van Unisa.

handtas > Unisa

Phase Eight

De lucile-ketting heeft een unieke steen wat ervoor zorgt dat het item een bijzondere eyecatcher is. Perfect om een beetje extra glamour toe te voegen aan je outfit.

ketting > Phase Eight