johan padmos

Aanbevolen: risico inventarisatie materieel én digitaal

‘Objectieve

visie op risico’s en verzekerings-

  gebied’

Column door Johan Padmos.

Door de economische ontwikkelingen van de afgelopen jaren, zijn veel bedrijven gegroeid. Met de groei nemen ook de risico’s van de bedrijven toe. Een goede risico inventarisatie van je bedrijf voor digitale en materiele gevaren is aan te bevelen.

Als ondernemer weet je dan ook welke risico’s je loopt en welke acties je hierop kunt nemen. Bijvoorbeeld verzekerde sommen verhogen of uitkeringsduur van bedrijfsschade verlengen.

Een groot risico is het cyberrisico. Hackers proberen op allerlei digitale wijze binnen te komen in je bedrijf met alle gevolgen van dien, dat zelfs je continuiteit van je bedrijf in gevaar kan komen. Sommige risico’s kun je verminderen door preventie of verzekeren en sommige risico’s kun je ook zelf dragen. Voor een objectieve visie op risico’s en op verzekeringsgebied kunnen wij je van dienst zijn. We zijn een onafhankelijk kantoor dat al vele jaren bestaat en ervaring heeft in de zakelijke branches. Door het verkleinen van je risico’s kan je als bedrijf gestaag doorgroeien met minder zorgen.