Asco Zeeland laat zien hoe je binnen & buiten samen laat smelten

– advertorial – 

Waarom zou u elke dag moeten kiezen tussen binnen en buiten als u ook onder uw eigen veranda of terrasoverkapping kunt relaxen? Asco Zeeland laat binnen en buiten versmelten. Zo geniet u het jaar rond optimaal van uw huis en tuin!

Alle seizoenen genieten van uw thuis en uw tuin, Asco Zeeland helpt u bij de realisatie van uw droom. Zonwering, terrasoverkappingen, veranda’s, serres, het is allemaal mogelijk. In topkwaliteit. Zo ontdekt u exclusief bij ASCO de terrasoverkappingen van Erhardt. Een zeer mooie stijlvolle glazen overkapping, met vele mogelijkheden en in vele uitvoeringen. Erhardt bewijst dat design en kwaliteit in perfecte harmonie kunnen zijn. Thuis genieten van het buitenleven, heerlijke zonneschijn en een variabele bescherming tegen het weer, wanneer u dat maar nodig heeft: beleef het verschil! Wat u wilt: een vrije hemel, een deel schaduw of zelfs tijdelijke bescherming tegen weer en wind? Geniet van de geneugten die een pergolazonwering of terrasoverkapping van Erhardt u biedt.

Kwaliteit uit Duitsland

De Erhardt-overkappingen van aluminium garanderen door hun solide, vrijstaande bouwwijze een maximum aan toepassingsmogelijkheden en een extreem uitgebreide bescherming tegen de zon en het weer! Met tot max. 6 meter uitval en onbegrensde breedte zijn de overkappingen van Erhardt uiterst variabele systemen, waar u veel plezier en genot van de buitenlucht aan zult beleven. Erhardt producten worden in Duitsland vervaardigd. Eersteklas vakmensen staan borg voor beproefde Erhardt-kwaliteit; elk onderdeel wordt met grote zorgvuldigheid en volgens strenge kwaliteitsprocessen geproduceerd. Erhardt kent daarbij zeer gunstige garantievoorwaarden.

Breed assortiment en persoonlijke service

“Klanten ervaren bij ons vakmanschap en persoonlijke service in een compleet op elkaar afgestemd productassortiment dat garant staat voor comfortabel, stijlvol en zorgeloos wonen. Of het nu gaat om het plaatsen van hoogwaardige kozijnen in de stijl die bij het huis past, het monteren van kwaliteitszonwering, een waterdichte dakkapel of een woonplezier verhogende overkapping. Wij bieden keuze en advies in onze ruim 850 vierkante meter ideeëncenter annex showroom”, vertelt Rogier Hijman, eigenaar van ASCO Zeeland. Loop eens vrijblijvend binnen bij het ideeëncenter van ASCO Zeeland op Woonboulevard de Mortiere in Middelburg. Hier ziet u alle producten levensecht en staan wij klaar voor persoonlijk advies. U vindt ondermeer een dak, een gevel, een entree, een pui, fraaie overkappingen, garagedeuren en een vijver. “Wij hebben hier tal van voorbeelden opgesteld, zodat men inspiratie kan opdoen en echt de producten kan ervaren”, licht Rogier Hijman enthousiast toe. Naast het genoemde assortiment kozijnen, dakkapellen, veranda’s, overkappingen, zonwering en huis- en tuindecoratie kunt u ook terecht voor de tuinmeubelen van ‘Een Wereld vol Steigerhout’. Deze binnen- en buitenmeubelen zijn vervaardigd van gebruikt steigerhout, eikenhout en andere houtsoorten. No-nonsense, zeer robuust en karaktervol! Als u bij ASCO Zeeland niet slaagt, dan weten we het niet…

Meer informatie via www.ascozeeland.nl

Mortiereboulevard 40
4336 RA  Middelburg
Telefoon: 0118 44 19 44