Beauty inspiratie 2021

Beeldomslag: Bobbi Brown

In deze editie zit onze beauty pagina weer boordevol met de mooiste cosmetica. Ook deze keer hebben we prachtige merken uitgelicht met populaire producten.

Gucci

1921 betreedt The  Alchemist’s Garden terwijl Gucci zijn honderdjarig bestaan viert. Met een speciale naam voor deze gedenkwaardige gelegenheid reflecteert de nieuwe geur de moderne en toch tijdloze codes van het modehuis. Het groene van de Nerolibloesem laat zich moeiteloos combineren met de sprankelende frisheid van de cedercitroen. Eikenmos geeft de geur weelde, intensiteit en een ongeëvenaarde bestendigheid en verleent haar een aardse, fleurige kwaliteit.

parfum > Gucci

Bobbi Brown

Een langhoudende, do it-all oogschaduw die in 1 beweging aangebracht kan worden. Één budgetvriendelijke formule blijft acht uur lang zitten.

oogschaduwstick > Bobbi Brown

Abloom

ABLOOM’s biologische Dagcrème bevat een hoge dosis botanische extracten en is rijk aan antioxidanten, vitamines en mineralen. Deze dagcrème bevordert de bloedcirculatie, versterkt de huidbarrière, versterkt het immuunsysteem van je huid en verbeterd de aanmaak van collageen.

dagcreme > ABLOOM

Tom Ford

Geïnspireerd door een weelderige, gouden zon op haar hoogtepunt, stralend over privé-eilanden, creëert deze tweedelige oogkleur een dramatische en diep verleidelijke ooguitstraling. Breng de ultra-gepigmenteerde, zwarte crèmekleurige basiskleur aan op het ooglid en ontdek de gesmolten gloed van gouden parelmoerglitter, fonkelend als glinsterende stralen die de naakte huid verwarmen.

oogschaduwcreme > Tom Ford

Estēe Lauder

Laat jouw ogen jouw schoonheid uitdrukken. Dit ultra voedende oogconcentraat vermindert de zichtbaarheid van lijntjes in elke zone van de ogen en pakt meerdere oogzorgen aan: kraaienpootjes, lijntjes onder de ogen, rimpels, verlies van stevigheid, gezwollen ogen en donkere kringen. Je ogen zien er jeugdiger, levendiger en gezonder uit.

oogconcentraat > Estee Lauder