Beauty inspiratie najaar 2019 #01

Beeld omslag: Chanel

Chanel

Margot Robbie is het gezicht van Chanel’s nieuwe Gabrielle Chanel Essence geur en de actrice speelt een hoofdrol in een mysterieuze campagne waar haar opvallende kenmerken half worden verborgen door pure golven van zijde. Het beeld geeft een hint naar de zachtheid van de nieuwe geur die vier witte bloemen combineert: jasmijn, ylang-ylang, oranjebloesem en tuberoos.

Amouage 

Amouage Fate Woman heeft een bloemig hart, geaccentueerd door donkere contrasterende geurakkoorden. Amouage Fate opent met kruidige noten. De basis van het parfum omvat een rijke, krachtige geur mixture van wierookhars, eikenmos en leer.

Tom Ford 

Tom Ford introduceert drie sensuele, zomerse kleuren in een limited edition ivoor- en goudkleurig Tom Ford Soleil Contouring Compact. Blush, highlighter en bronzer voegen een natuurlijke dimensie en kleur toe in een crèmige poederformule die moeiteloos op de huid glijdt met een zachte, egale finish.

Maybelline

New York Met de Volum' Express Colossal Big Shot waterproof volume mascara van Maybelline krijgt u kolossale wimpers in één dekkende laag. De waterproof formule creëert volume doordat het is verrijkt met collageen. Daarnaast geeft het mega borsteltje tot 9x meer volume, zonder klontjes. Het Big Shot borsteltje heeft een golvend ontwerp zodat de wimpers sterk omhult worden met de formule.

Giorgio Armani 

De Sculpting Powder van de Maestro collectie van borstels is gemaakt met traditionele Japans Aziatische methoden. De dunste haren, zowel natuurlijke als synthetische, werden specifiek geselecteerd waarbij de ongewenste haren werden verwijderd.

Sensai 

The Lipstick van Sensai is de sensuele finishing touch, voor eindeloos zachte en mooi verzorgde lippen. Geeft bij het aanbrengen meteen een fascinerende kleurdiepte met een zijdezachte glans. De hydraterende textuur geeft de lippen volume en intensieve verzorging. Blijft extra lang zitten en is zeer kleurvast.