Bomont opent haar deuren in Sluis

Hoera, Bomont opent al haar 9e winkel, dit keer in Sluis. Het gaat goed met de traditionele Zeeuwse retailorganisatie. Op zaterdag 8 april a.s. opent Bomont officieel haar deuren in Sluis. Reden voor een feestelijke dag! Tijdens deze feestelijke openingsdag zullen er van 10.00-18.00 uur verschillende acties en activiteiten plaatsvinden voor het hele gezin.

Al jarenlang is Bomont de mode en lifestyle keten in Zeeland, met een unieke combinatie van fashion en living artikelen van meer dan 150 top merken. Denk hierbij aan merken zoals Gaastra, Marc O’polo, Geisha, Bakerbridge, Riverdale en Rivièra Maison. Daarnaast verkoopt Bomont ook grote namen zoals Moscow, Nikkie, Petrol, Vingino, Be Pure Home en Zusss. Vanaf dit voorjaar zijn er ook nieuwe merken toegevoegd aan het assortiment zoals Colmar, Woolrich en Anerkjendt.

Naast haar brede assortiment maken de inrichting van de Bomont winkels, de beleving van de merken en de uitmuntende service van het personeel het concept onderscheidend. Eigenaar en directeur Ron Bouwman vertelt: “Voor een Zeeuwse ondernemer is het fantastisch om een winkel te openen in Sluis. Bezoekers gaan naar Sluis voor de combinatie van winkels, top restaurants en de toeristische beleving.”

Op de openingsdag zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd voor zowel dames, heren als kinderen! Kortom, een feest voor het hele gezin. Kom zeker een kijkje nemen, ervaar de Bomont…

Neem ook een kijkje in onze webshop op www.bomont.nl

 

Voor een Zeeuwse ondernemer is het fantastisch om een winkel te openen in Sluis

In het Zeeuws-Vlaamse Sluis is het winkelen echt een plezier, maar je kunt er ook goed vertoeven bij een van de toprestaurants. Het toeristische plaatsje ligt dicht tegen de grens van België, waardoor het erg populair is bij zowel het Nederlandse als het Belgische winkelende publiek. Hierdoor mogen koopzondagen dus niet ontbreken in een levendige stad als Sluis. Daarom kun je na onze Grand Opening van de meest zuidelijke Bomont winkel, alle dagen van de week sfeerproeven in ons nieuwe filiaal.