‘Buitenleven inspiratie najaar 2021’

Beeldomslag: Cuckooland

Laat je tuininrichting aansluiten op je persoonlijke situatie en wensen, voor nu én later. Doe inspiratie op met onze geselecteerde items voor in de tuin.

Sagaform

De wijnkaraf van Sagaform is mondgeblazen en daarom is elk stuk uniek. De houten dop is gemaakt van eikenhout. Een karaf die een leven lang meegaat!

Westwing

De tweedelige outdoor loungeset bestaande uit een hoekbank en een salontafel is een frisse aanwinst voor de tuin. De hoezen van de kussens zijn afneembaar, wat heel handig is voor de wat mindere dagen.

Bloomingville

De waxinelichthouders zijn gemaakt van keramiek. Samen met een mooie kaars creër je binnen no-time sfeer in je huis. Ook leuk te combineren met andere soorten kandelaars en waxinelichthouders!

Botanical Buildings  

Botanical Buildings toont aan dat natuur onlosmakelijk verbonden is met architectuur. Verdiep je in de mooiste en meest spraakmakende projecten van de here to stay greenchitecture trend. Dit boek bundelt de groenste, meest inspirerende projecten van over de hele wereld. Botanical Buildings staat boordevol verrassende beelden, inspiratie en praktische tips, zowel voor de professional als voor de liefhebber.

Cuckooland

Cuckooland is een luxe lifestyle merk met een originele collectie unieke meubels en huishoudelijke artikelen. Alle producten vertegenwoordigen “Cuckoo” (Unique, Unusual, Quirky, Original). Wat zorgt voor gezelligheid en sfeer in de tuin. Ook tijdens de herfstmaanden.
> www.cuckooland.com