Buitenleven inspiratie winter 2019 #02

Beeld omslag: Brose Copenhage

Ferm Living

De Sekki Soy Geurkaarsen van Ferm Living zijn gebaseerd op het rijke Japanse kleigeschiedenis en zijn vakkundig gebouwd, opwindend voor de zintuigen van zowel aanraking als geur. Het heerlijke vijgenaroma is perfect geschikt voor de feestdagen en met een brandtijd van 16 uur per kaars helpen de Sekki-kaarsen je om de koude winternachten te doorstaan.

Brose Copenhagen

De Broste Copenhagen Lot Hanging Chair is gemaakt van natuurlijk rotan en is het ultieme ontspannen toevluchtsoord. Met een ingesloten, cocoon vorm kan de uitnodigende hangstoel zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor u een privéruimte creëert om te ontspannen in het drukke dagelijkse leven.

RiZZ

RiZZ The One + Dome tuinkaarsenstandaard geeft je tuin extra uitstraling. Door de punt aan de onderkant steek je de standaard makkelijk in het gras of andere zachte ondergrond.

Foscarini

De Aplomb Outdoor Suspension Light van Foscarini is een exterieurversie van de iconische klassieker, gemaakt van beton dat industriële charme uitstraalt. De Aplomb Outdoor Suspension Light combineert elegantie op een harmonieuze manier met een industrieel ontwerp. Het voegt stijl toe aan elke tuin of binnenplaats.