Buitenleven trends van Palladio

Beeldomslag: Vincent Sheppard Kodo Collectie

Geïnspireerd door het combineren van materialen tot unieke ontwerpen, creëerde Studio Segers de Kodo collectie. Keramiek, industrieel aluminium en tactiele acryltouwen spelen de hoofdrollen in de collectie. Die materialen zijn weerbestendig en voegen een eigentijds gevoel toe aan het meubilair, terwijl de zachte rondingen en afgeronde ruggen een warme en uitnodigende sfeer uitstralen.

Manutti – Torsa coffee table

De slanke lijnen en het lichte design van Torsa zijn het toonbeeld van verfijning. De prachtige vormgegeven houten basis wordt gecombineerd met een tafelblad van monochrome keramiek.

Tribù – T-Table coffee table

De salontafel van de T-Table collectie nodigt uit tot loungen à la ‘la dolce vita’. Het tafelblad is verkrijgbaar in een ronde, ovale of vierkante vorm en drie luxueuze afwerkingen.

400 jaar oude lavasteen van de Vesuvius, met de hand geglazuurd en beschikbaar in drie tinten, weerspiegelt de lucht en refereert naar een zacht rimpelend wateroppervlak. Voor een contrasterende look kiest u voor duurzaam plantage teak. Tenslotte is er een keramische versie in vijf subtiele, natuurlijke tinten. Het tafelblad rust op een poot in gepoederlakt roestvrij staal.

Tribù – Nomad poufs

Geïnspireerd op het leven van Nomaden, zijn de Nomad poufs multi-inzetbaar op uw terras, als voetenbank, bijzettafeltje of extra zitplaats.

Alle meubelen zijn verkrijgbaar bij Binnenuit Palladio.

> www.binnenuit.nl/winkels/palladio