‘Cinderella, een vertrouwde naam in een nieuw jasje’

De naam Cinderella ken je misschien al. Sinds 1952 is dit een bekend kwaliteitsmerk voor beddengoed. Inmiddels worden onder dezelfde naam prachtige boxsprings, matrassen en sinds kort ook een ledikant verkocht. Aantrekkelijk, zéker ook omdat de kwaliteit en de afwerking voor een luxe uitstraling zorgen. Om die reden kozen al veel mensen voor Cinderella.

Hanjo, Sylvia, Kylie en Nando hebben het merk Cinderella omarmd. Op de bovenverdieping van de ruime showroom aan van de Spiegelstraat in Goes presenteren zij maar liefst drie verschillende boxsprings en het ledikant, dat recent aan het assortiment is toegevoegd. Vergelijken is altijd moeilijk, maar mensen, voor wie een Auping of Ergosleep bed iets te hoog gegrepen is, vinden bij Cinderella een aantrekkelijk alternatief. “Cinderella biedt mooie, betaalbare bedden”, legt Kylie uit. “Een complete boxspring van 180×210 cm in een vlakke uitvoering, inclusief topper en matras, heeft Cinderella vanaf € 2.099,-.”

 

Eindeloos veel variëren

Kylie laat zien dat je met de keuzemogelijkheden van Cinderella eindeloos kunt combineren om je droombed samen te stellen. “De boxspring kun je met drie verschillende hoofdborden en/of een voetbord uitvoeren. Er zijn ontzettend veel kleuren, zowel in stof als in kunstleer. Natuurlijk geven we graag een staaltje mee, als je twijfelt over de juiste kleur voor jouw slaapkamer. Ook de poten kun je zelf kiezen. Dat maakt zo’n Cinderella bed zo ontzettend leuk. In onze showroom hebben we nu een oudroze exemplaar, een grijze boxsping en een boxspring met een mosterdgeel stoffering. Stuk voor stuk plaatjes om te zien.”

Cinderella matrassen en toppers

De bijbehorende Cinderella matrassen zijn beschikbaar in twee verschillende hardheden. Ook hiervan is de prijs aantrekkelijk: vanaf € 399,- voor een matras van 90×210 cm en maar liefst 24 cm dik. “Een matras dat je bovendien kunt keren”, verduidelijkt Kylie. Ook wat betreft de toppers is er weer volop keuze. “Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kun je kiezen voor een latex, watergel of koudschuim topper. Ingewikkeld? Dat snap ik! Daarom leiden we je graag rond en laten we je alle materialen zien en voelen, zodat je begrijpt waar de verschillen in zitten.”

Ledikant met ronde vormen

Met de introductie van een ledikant is het aanbod van Cinderella compleet. En wat voor een ledikant! Hiermee laat Cinderella zien, dat het trends begrijpt. Mooie ronde vormen en het gebruik van stof zorgen voor een luxe, warme uitstraling. “Dit ledikant is bovendien te combineren met een bodem of matras van elk merk. Zo kun je tot een heel persoonlijke keuze komen. Wij helpen je daarbij graag!”

De Schipper Slapen & Meer

v.d. Spiegelstraat 94 | 4461 LN Goes

0113 – 850 872 | www.slapenenmeer.nl