Culinair genieten met inspiratie uit de wintereditie

beeld  >  Jotex

De nieuwe keuken collectie van het Scandinavische merk Jotex heeft voor ieder wat wils. Een speciale Holiday collectie met unieke producten gemaakt van de beste materialen.

“Gezien de koude en donkere winters, is deze tijd van het jaar voor ons bij Jotex een heel bijzondere gelegenheid om de gezellige en feestelijke rituelen van de voorbereiding op de feestdagen te omarmen. Hoewel het een seizoen vol tradities is, zien we ze graag evolueren, zodat iedereen zich op zijn eigen, persoonlijke manier kan voorbereiden en vieren. Omdat het huis zo’n groot deel uitmaakt van dit seizoen, willen we onze klanten aanmoedigen de tijd te nemen om hun eigen, unieke stijl te ontdekken en tegelijkertijd het beste te maken van de tijd in de aanloop naar de feestdagen,” aldus Simon Schlüter, creatief directeur bij Jotex.

I’TRE

Een speciale olijfolie welke zeer geschikt is om mee te bakken, braden en zelfs te frituren. De cucina heeft een helder goudgele kleur en kruidige geur. Deze olijfolie heeft een neutrale smaak met een uitgebalanceerde, licht boterachtig karakter. De olijfolie verdraagt daarnaast een hoge temperatuur en spettert nauwelijks in de pan. Het lekkere van een goede olijfolie met het gemak van een bakolie.

olijfolie  >  I’TRE

Serax

Deze moderne braadpan is vervaardigd van geëmailleerd gietijzer. Het gekozen materiaal zorgt voor een optimale warmtedistributie in de pan waardoor steeds optimale kookresultaten behaald kunnen worden.

braadpan  >  www.serax.com

Tastea

Omarm de Christmas vibes en geniet van de warme geur van kaneel en gember met de zoete smaak van sinaasappel. Ga lekker op dat berenvelletje zitten bij de openhaard en pak een momentje van selfcare, of schuif dicht tegen je lover, vrienden en familie aan. Omarm de holiday spirit.

thee  >  www.tastea.eu

Laguiole Style de Vie

Deze stijlvolle kaasmessenset van Laguiole Style de Vie bestaat uit drie praktische kaasmessen voor verschillende soorten kazen. De messen hebben een uniek, klassiek design met het welbekende Laguiole embleem in de vorm van een bij op de grepen.

kaasmessenset  >  Laquiole Style de Vie