De 10 ultieme voorjaars musthaves van 2021

De lente begint binnenkort. Wat dus betekent, warmer weer en langere dagen in aantocht. En daar kun je alleen maar héél enthousiast van worden. VIVACE heeft 10 super trendy voorjaars musthaves voor je op een rijtje gezet, zodat je gegarandeerd fris en fruitig aan het voorjaar kan beginnen.

Beddinghouse x Van Gogh Museum Almond Blossom Blue

De unieke samenwerking tussen het Van Gogh Museum en Bedding House resulteert in een zeer speciale bedtextiel collectie. Elk dessin is geïnspireerd op één van de schilderijen van Vincent van Gogh. Vincent schilderde als cadeau aan zijn broer Theo één van zijn lievelingsonderwerpen: grote, bloeiende takken tegen een blauwe lucht.

Bedding House | € 189,95

(in verschillende maten beschikbaar)

Maori Silver in Bergamo keramiek

Gestrest? De unieke Maori Housetree is een rustgever bij uitstek. Dit komt door z’n ingetogen uiterlijk, met piepkleine blaadjes en grillig kronkelende zig-zag-takjes. Puur, net als de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland, waar deze plant uit de Corokia-familie z’n roots heeft. Vandaar de naam: Maori.

Addenda | € 22,50

Sea green necklace gold plated

Deze unieke ketting is handgemaakt. En met handgemaakt wordt niet bedoeld dat de ketting alleen geregen is maar; Wildthings maakt de kralen zelf. Wachten tot ze in de mal gedroogd zijn, en vervolgens worden er gaatjes in geprikt. Daarna worden ze aan elkaar gerijgd, en voilà. Hierdoor is elke ketting uniek.

Wildthings – Sea green necklace gold plated | € 74,95

Bloemetjes mondkapje

Met dit mondkapje ben je gegarandeerd klaar voor de lente.

Sorbet Island | 19,90

Hello Nina

Nina is een elegante nestkast, en creëert voor je zingende vrienden een veilig plek in je tuin of op je balkon. Een plek waar ze maar al te graag naartoe komen om te nestelen, of om veilig in te kunnen slapen. Hang haar gemakkelijk op met een schroef in de muur of boom. Nina is gemaakt van stevig keramiek en is verkrijgbaar in de tinten beige en lichtgrijs.

Singing Friend – Hello Nina | 27,95

Blomus geurkaarsen

Rose dust of toch liever soft linen? Bij Blomus hebben ze een ruime keuze uit verschillende geurkaarsen, in verschillende maten. Jouw huis ruikt heerlijk dit voorjaar met de producten van Blomus.

Blomus | 12,95 

(in verschillende maten beschikbaar)

Jacquemus voorjaarscollectie

De kleine damestas van Jacquemus was de meest populaire handtas van 2020. Ook dit jaar weet Jacquemus deze trend weer voort te zetten naar het voorjaar. Deze tas komt uit de nieuwe voorjaarscollectie.

Jacquemus | € 690

Ineke Otte

Ineke Otte is een succesvolle Zeeuwse ontwerpster. Haar artistieke ontwerpen blijven niet onopgemerkt. Wil je opvallen dit voorjaar? Dan ben je bij Ineke Otte aan het juiste adres.

Ketting | € 475

Armband | € 250

Ring | € 70

Anna + Nina

De Viva La Vida collectie is een heuse fiësta voor de ogen, vol met schatten naar je hart. Geïnspireerd door onze all-time favourite muse Frida Kahlo. Verzamel en creëer je eigen Viva La Vida, en draag een eclectische overvloed aan sieraden om er als een adembenemend Frida Kahlo portret uit te zien. Word verliefd op jezelf en Viva La Vida. 

Anna + Nina – Freedom Pinky Ring Goldplated | € 89,95

(in verschillende maten beschikbaar)

Zuiver

Ben je helemaal weg van planten en heb je groene vingers? Dan is dit sierkussen speciaal voor jou ontworpen. Voeg een extra urban jungle touch toe aan je huis in vier kleuren. En water geven is niet nodig!

Zuiver – Miami Pillow | € 35