De Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Beeldomslag: Alfa Romeo

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio behoort tot de top in zijn categorie op het gebied van prestaties: snelheid, efficiëntie en veiligheid, dankzij een perfecte mix van kracht en technologie.

De 510 PK 2.9 V6 Bi-Turbo aluminium monobloc-motor werkt samen met de Q4 vierwielaandrijving. De motor genereert 176 pk/l, met een tijd van 0-100 km/u in slechts 3,8 seconden. In combinatie met de 8-traps automaat, schakelt de Stelvio Quadrifoglio in de Race-modus door in slechts 150 milliseconden.

Dankzij het efficiënte beheer van de Alfa-cilinders (CEM) en het lichte karakter van zijn mechanische componenten, zoals de aandrijfas van koolstofvezel, kan de Stelvio Quadrifoglio ongeëvenaarde niveaus van efficiëntie en balans leveren.

Het interieur Stelvio Quadrifolgio wordt gekenmerkt door oppervlakken van aluminium, koolstofvezel, leder en Alcantara. Een interieur dat u uitnodigt om de premium-kant van zijn prestaties te ervaren. Het nieuwe 8,8 “Multitouch-display is intuïtief en reactief. Organiseer uw apps zoals u het wilt met slecht een paar eenvoudige klikken. Verbeterd op alle vlakken. Het brede touchscreen maakt het bekijken van kaarten, contacten en prestaties van het voertuig.

De SUV die wordt gekenmerkt door sportieve sedan-mogelijkheden wordt nu verbeterd door een nieuwe reeks autonome rijsystemen van niveau 2, die een perfecte synergie van rijplezier en intelligente assistentie creëert.