De Audi e-tron GT

Beeldomslag: Audi

Pure sportiviteit en moderne luxe. De Audi e-tron GT quattro heeft een prachtig interieur met een hoog afwerkingsniveau. Daar geniet u elke dag van. 

De Audi e-tron GT quattro combineert een elektrische aandrijving met een herkenbare Audi-uitstraling. Het donker gekleurde glazen panoramadak maakt het interieur voor het gevoel nog ruimtelijker. Deze elektrisch aangedreven gran turismo wordt gebouwd op de locatie Böllinger Höfe nabij Neckarsulm. Daar draait het om oog voor detail, nauwkeurigheid en kwaliteit.

Informatie, functies en toepassingen: alles is duidelijk op de bestuurder gericht. De bediening is modern, met grote schermen en heldere menu’s. Digitaal Netwerk: navigeren, communiceren, informeren of van het infotainmentaanbod genieten. Met een interessant bedieningsconcept. Alles meebeleven: ook achterin is sportiviteit een uitgangspunt. Zo zijn de zitplaatsen nadrukkelijk voorgevormd. In het midden is eventueel plek voor een vijfde inzittende.

De Audi e-tron GT quattro laat zien wat vooruitgang daadwerkelijk betekent. Hij is sportief, van topkwaliteit en comfortabel. De ‘sportstoelen plus‘ voorin met geïntegreerde hoofdsteunen en opstaande zijwangen zitten voortreffelijk, ook met een sportieve rijstijl.