‘De collectors items van P.S. Luxury Leather’

Ken je dat gevoel dat je jaren na aanschaf nog steeds helemaal verliefd bent op een specifiek kledingstuk? Dat het na jaren nog steeds het ‘wow-gevoel’ bij je oproept. Ga dan voor een bijzonder en tijdloos exemplaar van P.S. Luxury Leather. Koester door je jaren heen jouw jack of tas alleen maar meer en geef hem vervolgens door aan jouw zoom of dochter: het ultiem collectors item.

De P.S. Luxury Leather-colleties komen tot stand door exclusieve samenwerking met Italiaanse ontwerpers om tot een perfecte pasvorm en uniek stuk te komen. De stukken zijn vervaardigd van alleen de allerbeste kwaliteit leer.  Het leer wordt gecombineerd met bijzondere stoffen, bijzondere soorten leer, leer met versieringen, handbeschilderd leer en handgeborduurde applicaties. De handbeschilderde jackets kunnen zelfs gepersonaliseerd worden naar ieders wens om zo eigen bijzondere unieke exemplaar te creëren.

Luxury Leather

Tijdloze, unieke stuks en accessoires creëren: dat is de missie van Gi & Li, founders van P.S. Luxury Leather. Lederen “One of a kind pieces” die lang meegaan en doorgegeven kunnen worden van generatie op generatie, “fits like a glove”. Deze stukken zijn echte eyecatchers in je garderobe en verdienen een spotlight.