De eyecatchers van dit seizoen

Beeldomslag >  Van der Kooij

Eyecatchers, om op te vallen. Ontdek de eyecatchers van dit seizoen bij VIVACE.

OFYR

De OFYR Classic Storage Pro Black is een bijzonder eenvoudig kooktoestel door de unieke eenvoud, de multifunctionaliteit en het prachtige design.

Alle stijl en verfijning van de OFYR Classic Black, met het extra gemak van een ingebouwde houtopslag. De OFYR Classic Storage Black PRO biedt alle voordelen van de OFYR Classic Storage met het toegevoegde gemak van een handgreep en wielen. De kookeenheid is eenvoudig te verplaatsen. De handgreep is gemaakt van teakhout en het is derhalve raadzaam om de OFYR Classic Storage PRO na gebruik binnen of overdekt op te bergen. Verkrijgbaar in 100, en 85 cm. Steek hem aan en ieder buitenevenement wordt een avond om niet meer te vergeten!

OFYR Classic Storage Pro Black > Palladio Buitenmeubelen en Buitenverlichting

Suns

Ben je op zoek naar een exclusieve tuinstoel met een hoogwaardig zitcomfort? Dan is de Suns Nappa tuinstoel zeker een aanrader.

tuinstoel > Suns

Royal Botania – Parker Path

Is uw tuin of oprit ‘s avonds nog gehuld in het donker? Goede buitenverlichting is beslist een toegevoegde waarde voor uw woning en het buitenleven. De tuin word steeds meer het verlengstuk van uw huis.

Een goed lichtplan door een expert is bijna onmisbaar. Corné Tempelaars van Palladio Binnenuit komt graag bij u langs om allereerst de sfeer te proeven en te adviseren. Uiteraard houdt hij rekening met de uitstraling van de woning en uw persoonlijke wensen.

Van der Kooij Edelsmeden

Ontdek dit seizoen bij Van der Kooij Edelsmeden stijlvolle en handgemaakte sieraden geïnspireerd door onze rijke natuur en intrigerende cultuur. Écht iets bijzonders, écht iets voor jou of gewoon omdat het mooi staat als een hemelse toevoeging voor een elegante outfit. Dagen worden korter en temperaturen lager, met deze kleurrijke juwelen schitter jij door het donker. Goud is erg geliefd maar zilver hebben wij ook.