De eyecatchers van dit seizoen

Beeldomslag >  Molton Brown

Een eyecatcher, iets wat de aandacht trekt. Van interieur tot accessoires, VIVACE heeft een paar leuke eyecatcher voor jou klaargezet.

Clayre & Eef

De decoratieve 2-delige boekensteunen van Clayre & Eef is een echte eyecatcher voor in uw boekenkast of op kantoor.

boekensteunen > Clayre & Eef

Kurt Geiger

Geef uitdrukking aan je stijl met de Multi Charms-armband. Deze gouden kettingarmband is voorzien van iconische Kurt Geiger London-bedels zoals de Kensington-tas, Eagle-kop, Rainbow en meer, afgewerkt met een regenboogjuwelen T-bar-sluiting.

bedel armband > Kurt Geiger

Tan-Luxe

Versier jouw kerstboom dit jaar met The Face Light/Medium Bauble van TAN-LUXE. Deze feestelijke versiering is gevuld met een luxueuze miniatuur van TAN-LUXE’s iconische gezichtsbruiner. Straal tijdens de feestdagen, dankzij de zonovergoten gloed die deze effectieve zelfbruiner op uw gezicht achterlaat. Geef deze limited-edition Bauble cadeau of trakteer jezelf op een gebronsde teint.

gezichtsbruiner > Tan-Luxe

Molton Brown

Laat de huid grondig gereinigd en diep geparfumeerd achter met een rijke seizoensgeur; Jubilant Pine & Patchouli Bath & Shower Gel is een glinsterende body wash geweven met een krans van verse dennen, rijke patchouli en knapperige jeneverbes.

douche gel > Molton Brown

Unity by Bolsius

Met de nieuwe Unity collectie, bestaande uit geurstokjes en geurkaarsen, laat Bolsius opnieuw zien dat het duurzaamheid en design hoog in het vaandel heeft staan. In samenwerking met de bekende Nederlandse ontwerper Lex Pott ontwikkelde Bolsius een exclusieve collectie premium geurproducten. Lief voor jou én met aandacht voor de natuur. Stijlvol en minimalistisch Dutch design in glas gecombineerd met een onweerstaanbare geurbeleving.

geurkaars > Unity by Bolsius