De leukste moederdagcadeaus

Beeldomslag: Le Olive

Op zoek naar een leuk en origineel Moederdag cadeau? VIVACE geeft je wat inspiratie zodat jij je moeder lekker in de watten kan leggen.

1. Le Olive Kimono

Ga voor iets unieks! De gepersonaliseerde kimono met jou moeders naam erop geborduurd. Zacht, comfortabel en prachtig!

>  www.leolive.com | € 84,85

2. &Klevering Coaster marble set of 6

Stijlvolle onderzetters voor op de tafel in de woonkamer. Welke mama vindt dat nou niet leuk?!

>www.klevering.nl  | € 9,95

3. Kusmi Tea The Collection Gift Box

The Collection van Kusmi Tea is het ultieme cadeau voor elke theeliefhebber! Deze mooie witte theedoos bevat 25 soorten losse thee in een klein blikje van 25 gram, 100 theefilters en een theelepeltje voor het perfect afmeten van de thee. 

>  www.kusmitea.com | € 94,95

4. Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer

De Charlotte’s nieuwe Airbrush Bronzer geeft je huid een sun-kissed, gebruinde tint. Verpakt in een goudkleurig, sierlijk doosje, geïnspireerd op het oude Hollywood.

  > www.charlottetilbury.com € 50,00

5. Moët Rosé Impérial

Moët Rosé Impérial bezit een prachtige kleur en een heerlijk expressief aroma van klein rood fruit. De gulle fruitigheid komt nadrukkelijk terug in de smaak. Een klein lief flesje, speciaal voor je mama alleen.

  > www.gall.nl | € 31,99

6. Treat your mom with Wellmark

Giftbox be wise bruin glas messing pomp, ‘ 250ml handlotion ‘soft hands kind heart’, ‘ 250ml sanitiser ‘be wise sanitize’. De producten zijn dierproefvrij en Wellmark is in bezit van het PETA logo.

  > www.wellmark.nl | € 40,99

7. Coco Chanel Mademoiselle

Coco Chanel Mademoiselle. De essentie van de vrije, ondernemende vrouw. Een vrouwelijk oriëntaals parfum met een heel eigen, verrassend fris karakter.

  > www.chanel.com/nl | vanaf € 78,99