De wereld van Tuttotondo

Tuttotondo is een wereld van verhalen, kleuren, geluiden, vormen, smaken en geuren: het verhaal van plekken die verkend en intens beleefd werden. De producten zijn “ongewone ansichtkaarten”, geschreven met originele geuren, hoogwaardige texturen, heldere kleuren en verfijnde illustraties… een multisensorisch verhaal van onvergetelijke avonturen!

Tuttotondo is een wereld die bestaat uit verhalen, kleuren, geluiden, vormen, smaken en geuren: het verhaal van plekken die intens zijn verkend en geleefd , van momenten waarop een onbekende plek plotseling deel van ons wordt en in een oogwenk duizend gecondenseerd in een beeld emoties.

De producten zijn ” ongewone ansichtkaarten “, geschreven met originele geuren, hoogwaardige texturen die aangenaam aanvoelen, heldere kleuren en verfijnde illustraties. Een multisensorisch verhaal van reisavonturen en verkenningen van de wereld in de rondte!

Mirto-lijn

Dankzij de exclusieve formule biedt de Mirto-lijn je lichaam een hydraterende en balancerende verwennerij, waardoor het mooier wordt en de heldere vakantiekleur verlengt.

mirto-lijn > tuttotondo

Chinotto bodylotion

Compacte emulsie met sheaboter en mangoboter met voedende en beschermende eigenschappen. Extracten van chinotto, ginseng en guarana herstellen de toon en elasticiteit van de huid van het hele lichaam.

chinotto-lijn > tuttotondo

Vela aftershave balsem

Voor de man die van avontuur houdt en zonder angst wind, zon en water trotseert, hebben we een product ontwikkeld om de gezichtshuid voor te bereiden op elektrisch scheren en een super hydraterende, kalmerende aftershavebalsem met herstructurerende eigenschappen die een echte schoonheidsbehandeling waardig zijn.

vela-lijn > tuttotondo