Doorleeftuin, een tuin om in door te leven…

– advertorial –

Een nieuwe tuin realiseren is een heel leuk maar complex proces. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is kennis, inzicht en tijd nodig om het gewenste resultaat te krijgen. Niet iedereen heeft de tijd of mogelijkheden om zich te verdiepen in alle opties.

Het concept

Tuinontwerper Arga Moree van Artuin heeft het nieuwe concept Doorleeftuin ontwikkeld. Dat zijn exclusieve, moderne en onderhoudsarme tuinen die geschikt zijn voor alle levensfasen. Een tuin waarin je kunt blijven ‘door leven’ en het niet nodig is om te verhuizen vanwege leeftijd of omstandigheden. Een tuin die je nauwelijks tijd kost. Met dit concept wordt alle zorg van ontwerp tot en met de aanleg uit handen genomen en het resultaat is een moderne tuin van hoogwaardige kwaliteit.

Arga Moree:

“Met mijn jarenlange ervaring als tuinontwerper signaleerde ik dat er behoefte is aan een duidelijk concept wat beantwoordt aan veel wensen die tuineigenaren hebben. Het is mijn passie om te zoeken naar oplossingen die betere resultaten geven en het makkelijker maken voor de tuineigenaar. Met het concept Doorleeftuin bied ik een kader aan, waarbij de normen al duidelijk zijn.”

Exclusief – Onderhoudsarm – Modern – Duurzaam – Rolstoel toegankelijk – Ecologisch – Visueel aantrekkelijk

“Ik vind het belangrijk dat er geen concessies worden gedaan aan kwaliteit, want dat leidt op langere termijn tot onvrede en teleurstelling. Met een doorleeftuin leg je écht een duurzame tuin aan die zijn functionaliteit en schoonheid toont. Tuinen zijn zó belangrijk om van te kunnen genieten, het is een stukje natuur wat van jezelf is. Daarom ben ik als coach betrokken om maatwerk te leveren in het ontwerpen en het coördineren van de aanleg van Doorleeftuinen. Het is mijn uitdaging om de gedachten en wensen van de tuineigenaar te vertalen en om te zetten in een krachtig ontwerp, waarvan je kunt blijven genieten.”

Artuin

Artuin ontwerpt tuinen voor particulieren en bedrijven en werkt nauw samen met tophoveniers en andere bedrijven om de beste kwaliteit tuinen te realiseren. Daarnaast levert Artuin tuinelementen van Artpot. Dat zijn hoogwaardige plantenbakken, sokkels, kant en klare tuinmuren en vijvers van polyester of aluminium in vele kleuren. Arga Moree van Artuin adviseert

hoe je met deze elementen een krachtig effect bewerkt en je tuin een ‘facelift’ geeft.

Op de website www.doorleeftuin.nl is meer informatie te vinden over Doorleeftuinen. Arga Moree is te bereiken via telefoonnummer 0114 682024 of 06 4051 8393.