DWT Groep als werkgever

– advertorial –

DWT Groep wil op een verantwoorde en maatschappelijke wijze een winstgevende groei realiseren en met ons bedrijf tot de besten van de markt behoren.

De kracht van ons bedrijf zit in de mensen die er werken, die trots zijn op hun bedrijf. In ons vak moet je volledig kunnen vertrouwen op de capaciteiten van je team. Collega’s moeten samen hetzelfde doel hebben en achter hun organisatie staan.

DWT Groep streeft naar een organisatie waarin iedereen zichzelf kan zijn, zich gewaardeerd voelt en zich zelfbewust en met passie en vertrouwen van zijn of haar taak kan kwijten. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijk en vaktechnische ontwikkeling van onze medewerkers en bieden ze de eigen inbreng, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en initiatief. Speerpunten zijn het innovatief en proactief bezig zijn in een mensgerichte, informele cultuur.

Met een sterk team garandeer je kwaliteit en innovatie waardoor je bestendig bent voor de toekomst. Vanuit onze kernwaarden dienstbaarheid, integriteit, respect, saamhorigheid en vertrouwen staan wij klaar om onze klanten, zeven dagen per week, 24 uur per dag, van dienst te kunnen zijn.

‘De kracht van ons bedrijf zit in de mensen die er werken, die trots zijn op hun bedrijf.’

Een dag als Werkvoorbereider Utiliteit W

Als werkvoorbereider Utiliteit W faciliteer je de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken (zoals volledig kloppende uittrekstaten en benodigd materieel) voor aanvang van het project te organiseren. Hiernaast verzorg je werkinstructies en vervang je de projectleider ingeval van diens afwezigheid. Meer over jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden? Kijk dan op www.werkenbijdwt.nl voor deze en andere vacatures.

Een dag als Servicemonteur W Utiliteit

Als Servicemonteur W Utiliteit voer je werkzaamheden uit aan utilitaire installaties bij diverse klanten. Je krijgt opdrachten om gepland onderhoud uit te voeren waarmee je zorgt dat de installaties voldoen aan de geldende wettelijke bepalingen en kwaliteitsnormen. Je bent in staat zelfstandig storingen in installaties op te sporen en op te lossen. Je werkt zelfstandig en bent zelf verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de werkzaamheden. Je krijgt te maken met de meest innovatieve, duurzame en energiebesparende technieken binnen je vakgebied. Benieuwd? Kijk dan op www.werkenbijdwt.nl voor deze en andere vacatures.

DWT Groep is met haar passie voor techniek altijd op zoek naar technische oplossingen die bijdragen aan een duurzame en leefbare samenleving. Help je mee? – werkenbijdwt.nl