‘Een frisse start van de lente’ – De verrassings paasei

Blame it on Babor

Babor kent een jarenlange traditie om met Pasen over-the-top te gaan. Dit jaar zijn ze terug en beter dan ooit. Want Babor zou Babor niet zijn als ze je niet op een creatieve wijze kennis laat maken met de nieuwste, heerlijke producten. Dit keer geen eetbaar, maar een verzorgend ei; het legendarische BABOR-paasei met Ampoule Concentrates.

Het BABOR-paasei met ampullen is de perfecte partner voor een frisse start van de lente. De kuur van 2 weken bestaat uit 14 uiterst effectieve BABOR beauty-ampullen, die nauw op elkaar zijn afgestemd om de huid heerlijk te verwennen. De ampullen van de Precious Collection zorgen voor een heerlijke luxe. Na je maag verwend te hebben met een heerlijk, uitgebreid paasontbijt, verdient je huid het natuurlijk ook om in de watten te worden gelegd! De ampullen verwennen de huid met Roségold Energy, Gold Volume en Platinum Lift. Ze werken doeltreffend en snel dankzij de perfect gedoseerde, krachtige werkstoffen. 

Het paasei is niet alleen een perfect match voor de huid, maar met zijn elegante, witte porseleinen look met roze accenten ook nog eens een eyecatcher voor je interieur. Last, maar zeker niet Least: de binnenkant van het BABOR-ampullen-paasei is volledig plasticvrij!

De paasei-verrassingen in een oogopslag:

2× Hydra Plus: hyaluronzuur hydrateert en bindt het vocht in de huid. 

2× Algae Vitalizer: de plankton-algen-extracten verzorgen de huid met vocht en hebben een vitaliserend effect.

1× Perfect Glow: de ampul met direct glow-effect: egaliseert onregelmatigheden en zorgt voor een frisse, natuurlijke uitstraling. 

1× Stress Control: het intelligente StressResist-complex beschermt tegen stressgerelateerde huidveroudering, helpt de gelaatstrekken te ontspannen en reduceert onmiddellijk rode vlekken.

1× Precious Collection Rosegold: de roségouden ampul laadt het energieniveau van de huid op, versterkt de huidbarrière en helpt de huid bij het opslaan van vochtigheid. Lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een zachte glow. 

1× Active Night: een extract van zwarte algen verhoogt het energieniveau van de huid, wat belangrijk is voor het regenereren van de huid ‘s nachts. 

2× 3D Firming: bestrijdt drievoudig de tekenen des tijds: rimpels worden gereduceerd, het weefsel wordt verstrakt en de contouren verstevigd. 

1× Precious Collection Gold: de gouden ampul maakt de huid van binnenuit glad en stevig. 

2× Lift Express: de ampul met direct lifting-effect. Reduceert zichtbaar de diepte van rimpels en verbetert onmiddellijk het micro-reliëf.

1× Precious Collection Platinum: zorgt voor direct lifting-effect, laat de huid stralen en versterkt de huidstructuur.

14 × 2 ml; €46,90 euro  >  Verkrijgbaar via BABOR