‘Een wens werd een boek’

Hartenhuisjes

“Mensen rondom, vooral mijn man, motiveerde me om door te gaan met het proces van het uitwerken van mijn idee en het schrijven van het verhaal. Mede dankzij hem is het verhaal van Ziva er gekomen. De praktische hulp bij het vormgeven van mijn boek kreeg ik van Aisha
(@dewonderwolk), Willianne (@huisvanmijn) en Gerdien (gezinshuis­-
ouder en tekstschrijver). Zij hebben op een prachtige manier invulling en vorm gegeven aan de ideeën die ik had over hoe het boek eruit zou zien. Volledig in eigen beheer een boek uitgeven is spannend maar zo is het wel echt geworden hoe ik het voor me zag. Op 16 juli was mijn boek daar, een bijzonder moment om dan eindelijk na al die tijd mijn eigen boek in handen te hebben. Nu, in september, heb ik meer dan 200 exemplaren verkocht zonder hulp van marketing of een uitgever. Via mijn instagrampagina @huisje.hil verkoop ik het meest. Nu het boek bekendheid krijgt hoop ik dat Ziva’s verhaal meer en meer gelezen en voorgelezen zal worden aan alle kinderen en dat dit als gevolg heeft dat er veel hartenhuisjes opengaan voor kinderen die niet thuis kunnen opgroeien. Maar ook dat er onder alle kinderen meer bekendheid komt wat pleegzorg is, hoe dat gaat en dat pleegkinderen zich herkennen in het verhaal, hoe pijnlijk ook, maar herkenning geeft vaak ook een stukje troost.
Daarom mijn boek!”

Een boek bestellen? Of verkooppunt worden? Stuur een berichtje via instagram @huisje.hil of mail naar zivaishaarnaam@hotmail.com