Exclusieve vakantievilla’s direct aan het Veerse Meer

Largo

Mensen een unieke (vakantie)herinnering geven door ze optimaal te laten genieten van exclusieve accommodaties op unieke toplocaties in de wereld. Dat was het uitgangspunt bij de introductie van Largo in 2014. In Antwerpen, België, kwam een droom uit toen Largo het daglicht zag. 

De afgelopen jaren heeft ‘de droom van Largo’ vleugels gekregen. Het aanbod is sterk gegroeid en nog altijd groeiende. Largo biedt stijlvolle, full-service accommodaties aan en zal de komende jaren meer resorts realiseren. Alle resorts zijn kleinschalig en bieden veel gemak en privacy. Largo wil dat u zich thuis voelt, waar u ook verblijft. Largo heeft oog voor detail en hecht in de villa’s veel waarde aan comfort en design. Welke villa u ook kiest, u geniet altijd van de exclusieve Largo hotelservice: Just Relux.

‘The most beautiful thing in the world, is, ofcoure the world itself.’ –

Wallace Stevens

Voor Largo staat ‘luxe’, voor het volledig ontzorgen en faciliteren van u als gast, zodat u alle tijd heeft om te ontspannen en te genieten van uw vakantie, zorgeloos en onbevangen.

Water in elke willekeurig vorm, van zee tot meer en plas, is voor Largo een essentieel en onmisbaar element in de selectie van locatie en object. Water zorgt voor ontspanning en inspiratie. De zon op uw gezicht, het glinsterende water, tijd om te leven. Zand en zee, zilt en zoet. De zee heeft daarnaast een unieke, onmiskenbare gave; het laat zorgen verdwijnen. Door alle locaties handpicked te selecteren, waarbij kwaliteit en uniciteit leidend zijn, creëert Largo een uniek aanbod dat u nergens anders vindt.

‘Een koninklijk gevoel, dat ervaart u op Largo Harbour Village.’

Largo Harbour Village Veerse Meer

Een koninklijk gevoel, dat ervaart u op Largo Harbour Village. De grote en exclusieve vakantievilla’s zijn direct aan het water gelegen, ieder met een eigen aanlegsteiger. Van oorsprong heeft het gebied al een koninklijk tintje. Ooit was het Zilveren Schor een geschenk van het Nederlandse volk aan koningin Juliana en prins Bernhard. We hebben de koning dan ook om toestemming moeten vragen om Largo Harbour Village te mogen ontwikkelen. Hij wenste ons veel succes.

Het Veerse Meer, door velen ook wel geliefd ‘de parel van Zeeland’ genoemd, is het decor van de prachtige, ruime villa’s van Harbour Village. Een perfecte plek om helemaal tot rust te komen. U vaart zo het Veerse Meer op voor heerlijke tochtjes naar de schoonste en breedste stranden van Nederland. Of naar schilderachtige stadjes als Veere en Middelburg, de attractieve hoofdstad van Zeeland, om te genieten van een zalige lunch met dagverse kreeft en vis in een van de vele Zeeuwse toprestaurants. Met het mondaine Domburg, Knokke en Antwerpen binnen handbereik, allerhande watersportmogelijkheden op het Veerse Meer en natuurlijk zon, zee, strand worden dit momenten om te koesteren.

Duurzaam & innovatief

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn essentiële factoren binnen Resort Harbour Village. Tijdens de bouw van de villa’s is dan ook gekozen voor louter duurzame, innovatieve en recyclebare materialen. In alles wordt rekening gehouden met het Zeeuwse klimaat en zijn zilte zeelucht. Het unieke hout van Platowood vormt de gevelbekleding van de villa’s en is bestand tegen de Zeeuwse weersinvloeden. Door het hout te stomen en te verhitten, ook wel hydro-thermische modificatie genoemd, worden de eigenschappen versterkt. Zonder chemische toevoegingen wordt het zo bestand tegen zout, wind, water en micro- organismen. Het hout blijft hierdoor zeer lang mooi en houtrot wordt vermeden. De gevelbekleding – afgewerkt in twee kleuren: zwart (beits) en natuurlijk grijs (behandeld met voorvergrijzer) – levert vanaf dag 1 de gewenste bijdrage aan de stijlvolle, moderne uitstraling en het high end karakter van de villa’s.

Ook bij de aluminium kozijnen van Goemaat is aan duurzaamheid gedacht. Ze hebben een speciale behandeling gekregen, waardoor ze de Zeeuwse invloeden met gemak kunnen weerstaan en hun levensduur aanzienlijk verlengd is. Het aluminium geeft bovendien een strakke, luxe uitstraling aan de villa’s. In de vorm van enorme schuifpuien biedt dit sterke materiaal ook een optimaal gebruik van de ruimte en een spectaculair uitzicht. Het innovatieve elektrisch schuifraam, dat naar boven en beneden opent, zorgt voor een mooie aanblik en extra gebruikersgemak.

‘Het Veerse Meer is het decor van de prachtige, ruime villa’s van Harbour Village.’

Harmonieus zout & zilt

Om de gehele uitstraling van het resort optimaal tot zijn recht te laten komen, is Sandee Groen ingeschakeld om de beplanting volledig af te stemmen op de villa’s en het natuurlijke Zeeuwse landschap. Wilgen, Elzen en diverse soorten grassen zorgen voor prachtige natuurlijke overgangen en zijn goed bestand tegen de nabijheid van zout water en de zilte wind. Fijne kiezels aan de rand van de tuinen bij de villa’s aan het meer vormen een luxe privéstrand en statige dukdalfpalen en houten vlonders benadrukken de maritieme sfeer. Alles is volledig in harmonie met de omringende natuur ingericht. Dankzij de openheid van het park kan men daar optimaal van genieten. Toch is er, mede dankzij ingegraven terrassen met grondwal en afscheidingen met golfbrekerpalen en hoge grassoorten, ook volop privacy. Largo Harbour Village is, zowel binnen als buiten, baden in luxe.

Tekst Kim de Booij

Fotografie Largo