Eyecatchers #02

Beeldomslag > Rivsalt

Eyecatchers heb je op veel verschillende manieren. In de keuken, in je verzorgingsroutine en nog veel meer. Kijk je ogen uit met de meest hippe eyecatchers uit de VIVACE.

Pols Potten

Deze geglazuurd keramiek schaaltjes met handgeschilderde decoratie is een echte musthave voor jouw gedekte tafel. De snack hippy schaaltjes komen in een set van 4. Lets bring back the 70’s!

schaaltjes > Pols Potten

IK Skin Perfection

Wanneer je zware medicatie, of bestraling ondergaat gebeurt in die tijd veel met jou, en ook met je huid. Dit zorgt voor een droge, schilferige, overgevoelige huid. In sommige gevallen kan de huid zelfs gaan jeuken. De producten uit de Medical Collection van IK Skin Perfection zijn speciaal ontwikkeld voor de meest kwetsbare en gevoelige huiden. Om de ergste pijn te verzachten, jou een goed gevoel te geven en jouw huid te verzorgen en te kalmeren, zodat jij je stralende zelf weer voelt.

skin care > IK Skin Perfection

Mette Ditmer

De Lotus zeepdispenser van Mette Ditmer heeft met zijn minimalistische design een luxueuze uitstraling. Het item is vervaardigd van keramiek met een matte finish en een lichtroze kleur.

zeep pomp > Mette Ditmer

Rivsalt

Rivsalt is een nieuwe manier en ervaring om zout aan het eten toe te voegen. Het natuurlijke Himalaya zout wordt op het gerecht geraspt met een roestvrijstalen rasp van de hoogste kwaliteit. Het zout en de rasp worden het middelpunt van de eettafel. Rivsalt is een nieuwe manier om smaak aan gerechten te geven, ook als peper en zoethout setje verkrijgbaar.

himalaya salt > Rivsalt