Geef je interieur karakter

Maak je thuis gezellig met woonaccessoires. Met deze woonaccessoires bepaal je de stijl van je interieur en breng je meer sfeer in huis. Geef je interieur karakter met de wooninspiratie van VIVACE.

Moduleo 

Houd jij van elegantie met een verrassing in huis? Dan is de Screen serie van Market Set iets voor jou. De lampen bestaan uit clusters schermen die samen een speels, uniek en toch subtiel design vormen. Op dit item raak je niet snel uitgekeken!

lamp > Market Set

Serax

Wanneer je aan de duinen, de zee en aan servies denkt… dan denk je aan het Serax Surface servies, ontworpen door de Nederlandse Sergio Herman. De aardse kleuren en de ruwheid zie je terug in de borden, van ontbijt tot dessert waan jij je in Zeeland.

servies > Serax

Dutchbone Botanique

Dutchbone weet goed wat hip is! Deze goudgroenen bloempot met standaard gaat helemaal met de trends mee. Met een mooie kamerplant in deze Botanique fleur je jouw huis helemaal op. De gouden pootjes geven hem een luxe uitstraling.

bloempot > Dutchbone Botanique

L’AIMÉ

Bij L’AIMÉ weten ze het allang: het ontsteken van een kaars is een krachtig en positief gebaar vol licht en warmte. In samenwerking met het duurzame knitwear label Items’14 Antwerp, werd voor de nieuwste geurkaars een elegant vormgegeven krokodil gekozen die deze kracht symboliseert. De nieuwe kaars is ambachtelijk vervaardigd door een van de oudste aardewerkfabrieken van

kaars > Chloe Maria