Gestalten & MilK Magazine – Inspiring Family Home

Er wordt vaak gezegd dat een gezin een huis schept, en het huis houdt het gezin bij elkaar. Dit boek onderzoekt wat het betekent om vanuit een ontwerpperspectief te leven en een ruimte te delen met degenen die het dichtst bij ons staan. Inspiring Family Homes neemt de lezer mee over de hele wereld en opent de deuren naar allerlei soorten huizen, met allerlei soorten gezinnen. Het laat zien hoe je de uitdagingen van het delen van een ruimte met kinderen kunt omzeilen en uiteindelijk een plek kunt creëren om samen te komen en te groeien.

Door de aanpasbare en flexibele manieren te demonstreren om een ​​omgeving voor iedereen te creëren , laat Inspiring Family Homes zien waarom je de liefde voor design niet hoeft op te geven. MilK Magazine , het go-to-platform voor zowel interieur- als gezinsleven van wereldklasse, selecteert de meest speciale verhalen in een titel die essentieel is voor elk huis en elk gezin.

Inspiring Family Homes doet ons dromen van een betere wereld, een waarin de behoeften en dromen van vaders, moeders en nakomelingen in harmonie met veel déco-smaak naast elkaar bestaan.

boek > Gestalten