Heater & loungesets voor buiten

Beeldomslag: Ego Paris

Met z’n tweetjes loungen onder de parasol op het tuinbed. Hiermee creëer je buiten al snel een warm huiskamergevoel. Heerlijk onderuit zakken en met een boek of drankje van de dag genieten. En voor de wat mindere dagen hebben wij ook een aantal prachtige heaters uitgezocht!

Ego Paris Hive collection

De Hive collection is net een echte bijen kolonie, waar mensen samen kunnen zijn en kunnen genieten. Ontworpen met een slim grafisch ontwerp wat je uitnodigt om gezellig met vrienden en familie tijd te spenderen in de open lucht.

Sunred Indus Terrasverwarmer

Op zoek naar een stijlvolle heater die warmte biedt, maar ook jouw tuin een boost geeft? Met de Sunred Indus Terrasverwarmer krijg je het beste van beide werelden. Dankzij de stoere industriële uitstraling en compacte vorm steelt hij overal de show.lblad rust op een poot in gepoederlakt roestvrij staal.

Ego Paris collection Kama

De Kama-collection is een echte eyecatcher. Tafels met hun ergonomische heuphoge toppen. Een innovatieve en modulaire benadering van tuinmeubilair. Laten we de grenzen verleggen om het leven leuker te maken!

Heat & Beat

De Eurom Heat and Beat is een miltifunctionele terrasverwarmer die niet alleen warmte maar ook sfeer biedt. De 3 inch bluetooth speakers vullen je terras met jouw eigen muziek, terwijl de LED verlichting in elke kleur van de regenboog ingesteld kan worden.

Ego Paris Tandem Sunlounger

De gezellige en asymmetrische ligstoel maakt een breed scala aan configuraties mogelijk. Zijn verstelbare rugleuning biedt 4 verschillende standen. Deze ligstoel werd bekroond met de prestigieuze REDDOT Design Award in de categorie “Best of the Best”.