Herenmode inspiratie 2021 #01

Beeldomslag > Barbour

Met ontwerpen die geïnspireerd zijn vanuit de natuur zal Barbour zeker de aandacht trekken dit najaar. Een opvallend kleurenpalet met kenmerkende ontwerpdetails. Bouw deze herfst een praktische maar stijlvolle kledingkast op met de collectie van Barbour.

Dior

Unieke ingrediënten ontwikkeld door het Onderzoeksteam van Dior: het Retensium-complex maakt het huidweefsel steviger en compacter. Het f3-zink regelt de overtollige talgproductie, beperkt het glimmen de maakt de poriën nauwer. De huid is onmiddellijk mat en voller. Iedere dag opnieuw wordt ze steviger en wordt de gezichtsvorm gemodelleerd. Tekenen van veroudering verdwijnen en de huid blijft sterk.

retensium-complex > Dior

Fossil

Deze stoere heren armband is gemaakt van roestvrij staal en leer. Het strakke ontwerp maakt dit een gave toevoeging tot elke outfit.

armband > Fossil

Diesel

Deze hoge sneakers worden gekenmerkt door de contrasterende buitenzool, de schoen is gemaakt van canvas met decoratieve stiksels en een 3D rubberen Mohawk-patch.

sneakers > Diesel

Giorgio Armani Beauty

In India groeit een boom waarvan het hart doordrongen wordt door een schimmel. Zo ontstaat een harde houtsoort met een doordringende geur die gebruikt wordt in wierookvaten om paleizen en stoffen te parfumeren. Na distillatie ontstaat een gouden essence met een krachtige geur die na rijping donkerder een dikker wordt als een likeur. Deze donkere en compacte olie wekt ieders fascinatie op; volgens kenners zijn zijn zeldzame kwaliteiten kostbaarder dan goud. De Armani Privé Oud Royal.

parfum > Giorgio Armani

beeld > Terre Bleue