Het meest volle, krachtige en heerlijke koffie van Zeeland

‘Wervelwind – dark roast’

Ben jij iemand die van donker gebrande, volle, krachtige koffie houdt? Is Windkracht 6 van De Zeeuwse Branding niet onstuimig genoeg voor je? Ook jou zijn ze bij De Zeeuwse Branding niet vergeten.

Voor deze koffie hebben ze bij het branden de grens opgezocht van de branding, zo’n branding waar de kustwacht de rode vlag voor hijst, maar jij toch nog wel een duik durft te nemen.

Wervelwind is perfect voor diegene die “sterke koffie” willen. Dat moment waarbij je na de eerste slok koffie denkt: “Zo. Ik kan er weer tegenaan!”. Dit is de specialty koffie versie daarvan.

‘Eerlijke, traceerbare en

transparante samenwerkingen,

van boer tot branding’

De bonen die gebruikt zijn voor deze blend komen van de directe samenwerking tussen Rob van De Zeeuwse Branding samen met de Argote familie in Colombia en het Karana Washing Station in Indonesië.

Al eerder werkte Rob samen met Juan Pablo Argote, maar dit keer komt de koffie van de boerderij van zijn vader Efrain. Ook werkte hij voor de Oostenwind-koffie samen met Edi & Rodney van het Karana Washing Station, maar koos Rob dit keer voor een andere boon die beter aansluit op Wervelwind.

Eerlijke, traceerbare en transparante samenwerkingen, van boer tot branding. ‘Wervelwind’ smaakt uit een volautomaat het best, maar het is ook als stevige filterkoffie of krachtige espresso te zetten.

Robuust & Onstuimig.

Te bestellen op  > www.dezeeuwsebranding.nl

Fotografie | Joey Rietveld