Hof uit 1625 krijgt negen exclusieve villa’s

Zeer stijlvol, exclusief en royaal: Hof Vlugtenburg

Pure hofmakerij

Net van de A58 af, tussen Middelburg en Vlissingen, kiest u een slingerend landweggetje door het groen, langs vruchtbare akkers. Een rustieke poort markeert de laan naar Hof Vlugtenburg, een hof dat al in 1625 letterlijk op de kaart staat. Hier verrijzen negen zeer exclusieve nieuwbouwvilla’s met alle kenmerken van stijlvolle klasse. Gemaakt voor liefhebbers van klassieke architectuur, maar ook van ultramodern comfort. Pure hofmakerij. De grote kavels en tuinen, de heerlijke ruimte en bijzondere luxe maken de villa’s uitgesproken uniek. Enkele kavels worden zelfs opgeleverd met zwembad! 

Laatste twee villa’s in verkoop

Zeven van de negen residentiële woningen op Hof Vlugtenburg zijn inmiddels al verkocht of onder optie. Op dit moment zijn alleen het Jachthuys en het Pachtershuys nog beschikbaar, een vrijstaande villa met dubbele carport én een halfvrijstaande villa, beiden op zeer ruime kavels. Twee unieke kansen. De hoflaan is al verhard, de enorme kavels zijn duidelijk gemarkeerd en borden met inspirerende impressies tonen de villa’s die er verrijzen. Kortom: een bezoek aan de locatie met één van de makelaars van Schinkel de Weerd Makelaardij inspireert.

Volledig verhuisklare oplevering

Hof Vlugtenburg wordt niet voor niet met veel enthousiasme ontvangen. De royale ruimte, de hoge kwaliteit en klassieke bouwstijl spreken aan. Ook doorslaggevend: de ontwikkelaars leveren de villa’s verhuisklaar op. Dat wil zeggen dat deze compleet met afgewerkte wanden, pvc-vloeren en raambekleding, allemaal naar wens opgeleverd worden. Zelfs de tuinen zijn ingezaaid. Eigenlijk hoeven de toekomstige bewoners alleen het verhuisbedrijf maar te bellen, al willen de ontwikkelaars zelfs daarin de kopers met alle plezier ontzorgen. Die klassieke buitenlamp op de impressie bij de voordeur? Het stijlvolle hekwerk? Ook dat zit ‘gewoon’ in de koopsom.

“Welkom thuys op Hof Vlugtenburg”

Van Hof Vlugtenburg is een bijzondere prospectus ontwikkeld. Hierin krijgt u een inspirerende indruk van het totale project en de individuele kwaliteiten van de stijlvolle villa’s. Geïnteresseerden vragen de documentatie van Hof Vlugtenburg aan via www.vg-d.nl.