Inspiratie op dé meubelbeurs in Milaan

Binnenuit is ook dit jaar weer naar Milaan geweest om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden op interieurgebied. Qua design en extravagantie overtreft Milaan alle andere beurzen in de wereld. Binnenuit gaat daar voor u naar toe om trends te signaleren. Nieuwe kleuren, spannende ontwerpen, bijzondere opstellingen en decoraties:  hier worden grenzen verlegd!

Trots op ons mooie vak

Als we hier rondlopen zijn we trots op ons mooie vak en bruisen we van energie om deze nieuwigheden en ideeën toe te passen voor onze klanten. De grotere elementen, zoals banken, eettafels en kasten, worden rustig en redelijk groot van proportie toegepast. Vaak met velours of grof geweven stoffen, wat doet denken aan de jaren 70. Tafels zien we van eiken en noten, in blond en midden-bruin tot zwart. Kasten met werkplekken en veel open ruimte voor mooie decoratieve elementen en niet te vergeten de boeken. Kleur wordt veel toegepast, maar meestal op een geraffineerde manier. Opvallende trendkleur blijkt flessegroen, wat een heel mooi accent geeft op het middenbruin en noten.

Hip en toch warm

Decoratieve stoffen, behang en planten zorgen steeds meer voor eigenzinnige en unieke interieurs. Harmonie is nog steeds belangrijk, maar er worden wel steeds meer gedurfde knipogen toegepast. Een interieur van een aantal jaar oud is prima ‘op te pimpen’ met die knipogen. De basis is nog steeds van deze tijd.

Genieten

We popelen om deze ideeën te vertalen in interieurs waar je blij van wordt. Wij helpen u graag om van thuiskomen genieten te maken!

BinnenUit Meubelen – De Jonge Hoek van Dijke   

Schouwersweg 7, Heinkenszand   

Tel +31 (0)113-561482

www.binnenuit.nl