Inspiratie voor in jouw woonkamer

Tijdens onze woonmaand doet VIVACE haar uiterste best om de leukste items voor in huis bij elkaar te zoeken. Zodat jij dat niet hoeft te doen!

Moduleo 

Dit jaar introduceerde Moduleo de Moods-collectie. Met het speelse en innovatieve karakter werd ze onmiddellijk warm onthaald door designliefhebbers en interieurarchitecten. In 2021 pakt de creatieve vloercollectie uit met nieuwe vormen, patronen en stijlen. En werd ze ondertussen al bekroond met de felbegeerde Red Dot Design Award 2021. Want als meubelen, verlichting en decoratie een centrale rol mogen spelen in een interieur, waarom gebeurt dan niet hetzelfde met vloeren? Moduleo biedt daarop een antwoord met Moods. Deze eigentijdse vloercollectie heeft 107 verschillende dessins, van natuurlijk geraffineerd tot uiterst dynamisch. Een vloer uit de Moods-collectie van Moduleo is als kunst en zal de uitstraling van elk interieur meebepalen.

beeld > www.moduleo.com/nl

Serax

Wanneer je aan de duinen, de zee en aan servies denkt… dan denk je aan het Serax Surface servies, ontworpen door de Nederlandse Sergio Herman. De aardse kleuren en de ruwheid zie je terug in de borden, van ontbijt tot dessert waan jij je in Zeeland.

servies > Serax

Pip Studio

Laat je betoveren door de collectie van Pip Studio. Ga mee op reis naar het adembenemende Franse kasteel ‘Chateau Pippadour’ waar de lievelingsoom van Pip’s neven woonde. Pip raakte geïnspireerd door de vele kleurrijke kamers in het kasteel en de prachtige tuin met een dromerig boslandschap. Ze combineerde de prachtige herfstkleuren van buiten met elementen die binnen terug kwamen op bonte bloemgordijnen, dromerige schilderijen en statig behang met kraanvogels.

beeld > Pip Studio

Light & Living

Het rotan tafelblad geeft een bohemian gevoel en deze tafel is perfect te combineren met het groen van een plant. De rotan mand aan de onderzijde is functioneel en maakt deze bijzettafel compleet. Door de ronde vormen en het zwarte metaal is de tafel te plaatsen in iedere ruimte. De bijzettafel maakt onderdeel uit van een serie en is verkrijgbaar in twee maten. Ook leuk om beide tafels met elkaar te combineren! De tafel is met de hand gemaakt en kan oneffenheden bevatten, dat maakt dit artikel juist zo uniek!

bijzettafel > Light & Living