Investeren met een glimlach

Het monumentale ‘Oude Manhuis’ in hartje Goes wordt omgetoverd tot het nieuwe 4-sterren Boutiquehotel Rijks. Een sfeervol en luxe hotel met 40 chique, maar tegelijk ook eigentijds ingerichte kamers. En het mooie is: de kamers zijn te koop.

Een kans als deze komt niet vaak voor. “Hotelkamers zijn een zeer gewilde belegging”, zegt Joris Jobse van TEAM Leisure. En dat is niet vreemd, als je ziet dat het verwachtte rendement in het geval van Boutiquehotel Rijks zo rond de 8% ligt. Maar hoe werkt dat dan, een hotelkamer kopen?

“Het is als het kopen van een appartement. U koopt de appartementsrechten van een hotelkamer. Verder worden u alle zorgen uit handen genomen.” Joris doelt onder meer op de verbouwing, het inrichten van uw hotelkamer, het onderhoud en de exploitatie ervan. “Dit alles is overigens al verrekend in het verwachtte rendement. Die 8% is dus echt netto.”

‘We zoeken altijd de mooiste en meest unieke projecten uit’

Hotelier Michel Kloeg is met zijn team verantwoordelijk voor de exploitatie van Boutiquehotel Rijks en daarmee ook het beheer en de verhuur van uw bezit. Kloeg is een ervaren en succesvol exploitant van meerdere toonaangevende hotels en restaurants in het hogere segment in Zeeland. Alles bij elkaar maakt dit Boutiquehotel Rijks werkelijk een niche in het leisure segment.

Er zijn nog enkele Smart Rooms en een Royal Room te koop in Boutiquehotel Rijks. Daarnaast lopen er nog andere projecten. Interesse? Kijk op www.teamleisure.nl voor meer informatie of neem direct contact op met TEAM Leisure via info@teamleisure.nl of 088 – 1900 222.

En dat is typisch TEAM Leisure, legt Joris uit. “We zoeken altijd de mooiste en meest unieke projecten uit om te verkopen, de kleinschalige pareltjes uit de markt. Van een Boutiquehotel Rijks in Goes tot een premium beachresort aan de Brouwersdam en luxe strandhuisjes in Julianadorp. Het kleinschalige karakter geeft ons de mogelijkheid om écht betrokken te zijn bij het project en de kopers.”

‘Het kleinschalige karakter geeft ons de mogelijkheid om écht betrokken te zijn’

TEAM Leisure ziet een duidelijke groei in dit luxere segment. “Gasten kiezen er steeds vaker voor en zijn bereid om wat meer te betalen. Dat biedt dus een mooi rendementsperspectief voor kopers. We zorgen dat zij zorgeloos van hun investering kunnen genieten. Van een goed advies en volledige koperinformatie, tot het opstarten van de exploitatie. En het leuke is, dat investeerders ook zelf van hun eigendom kunnen genieten. Property with a smile, noemen we dat.”

Tekst Kim de Booij

Fotografie Scherp! Fotografie