Inzicht in uw vermogen geeft rust

– advertorial –

Inzicht in uw vermogen geeft rust. Wat u per maand aan inkomen heeft, dat weet u wel. U heeft ook in beeld hoeveel u jaarlijks ongeveer spaart. En uw vrije vermogen is waarschijnlijk geen geheim voor u. Vaak ligt het anders met zaken als lijfrentekapitaal, beleggingen, eventueel bedrijfsvermogen en pensioen. Het is lastig om de waarde hiervan te bepalen. Nog moeilijker wordt het als u een beeld probeert te krijgen van wat al deze financiële componenten later waard zijn, bijvoorbeeld op het moment dat u met pensioen gaat of eerder wilt stoppen met werken.  

“We helpen klanten door inzicht te geven en oplossingen aan te dragen” – Thomas Slingenberg, Senior Private Banker bij Rabobank Walcheren/Noord-Beveland

Hoewel u er niet elke dag van wakker ligt, houdt het u soms bezig. Vragen als: ‘Kan ik mijn dromen waarmaken?’ en ‘Heb ik voldoende vermogen en/of inkomen om eerder te stoppen met werken, om te reizen, te schenken en verzorging in te kopen?’ Om dit soort vragen te kunnen beantwoorden, heeft u inzicht nodig. Inzicht in de te verwachten waarde van uw vermogen en inkomen. Het team Private Banking van de Zeeuwse Rabobanken heeft het specialisme in huis om u te kunnen helpen met het verkrijgen van dit inzicht. 

Complex

De toekomstige waarde van uw vermogen is afhankelijk van veel factoren. Denk aan de ontwikkeling van uw inkomen, uw uitgaven, de beurs en de inflatie. Maar ook wijzigingen in de wetgeving en het belastingstelsel spelen een rol. De accountmanagers Private Banking nemen al deze factoren mee in hun advies. Zij worden hierin ondersteund door specialisten van de afdeling Kennis en Economisch Onderzoek van de Rabobank.  

Netwerk

De accountmanagers Private Banking van de Zeeuwse Rabobanken werken samen met het Zeeuws Beleggingsteam en specialisten op het gebied van vermogensmanagement. Ook hebben zij een breed netwerk van notarissen, fiscalisten en accountants. De accountmanager is uw vaste aanspreekpunt en verwijst u door naar specialisten in zijn netwerk als blijkt dat dit voor u interessant is.  

Uw belang voorop 

Bij Rabobank Private Banking wordt u geadviseerd door uw vaste accountmanager. Samen praat u over uw doelen en wensen en bouwt u door de jaren heen een vertrouwensband op. Uw accountmanager luistert naar uw wensen en vult deze aan met nieuwe inzichten en mogelijkheden die goed bij u en uw situatie passen. Eén ding staat daarbij voorop: uw belang. Bankproducten zijn namelijk niet altijd de beste oplossing. Zo kan een aanpassing van het testament of huwelijksgoederenregime soms interessanter zijn dan bijvoorbeeld een spaar- of beleggingsproduct. Uw accountmanager adviseert datgene dat voor u het best passend is. Wel zo’n gerust gevoel.  

Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met

het team Private Banking van de Rabobank bij u in de buurt.  

Rabobank Oosterschelde (0113) 248 000

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland (0 118) 428 000 

Rabobank Zeeuws-Vlaanderen (0115) 678 560 

www.rabobank.nl/privatebanking