Katseveer verstopt diamant in glas champagne tijdens Ladies Night

Vrijdag 24 november organiseerde Restaurant Katseveer een Ladies Night. Een avond vol verrassingen en natuurlijk culinaire hoogstandjes. Vierendertig dames werden tussen de fakkels met een glaasje champagne op het terras ontvangen. In elk glas zat een Zirkonia, maar in één
glas zat een echte diamant met een waarde van € 250,-.

Het was dus van groot belang dat iedereen zijn glas bij zich hield. Tijdens het diner liep er een dame rond die ging ‘loopen’ – kijken wie de echte diamant heeft. Later op de avond werd dat bekend gemaakt. Na een gezellig ontvangst, begonnen de dames aan een heerlijk 5-gangen diner met bijpassende wijnen. Tussen de gangen door werd er prachtige dames-, heren- en kinderkleding gepresenteerd door middel van een modeshow, mede mogelijk gemaakt door Bomont, ’t Kaaitje en Koters. Ramona van Zweden was deze avond presentatrice.

Gastvrouw Jessica is halverwege de avond rond gegaan met een trolley vol met gouden genummerde ballen voor de tombola. De prijzen varieerden van een weekend Mercedes rijden (mede mogelijk gemaakt door Automotions) tot schoonheidsbehandelingen en van een prachtige tas van Ted Baker tot een High Tea bij Honey Pie. Iedereen had prijs. Om 23.30 uur werden de drie grote prijzen bekend gemaakt buiten op het terras onder het genot van een kopje koffie en heerlijke friandises.