Mannen mode najaar 2019 #02

Beeld omslag: Terre Blue

Turms 

Het Italiaanse merk Turms is ervan overtuigd dat je met de juiste tools je schoenen optimaal kunt onderhouden. Deze kist bevat alles wat je nodig hebt en is daarnaast een bijzonder item in huis. De rode kist is vervaardigd van hout dat is afgwerkt met bijenwas, heeft een leren handvat, zilveren gespen en naast een groot opbergvak, een extra la onderin.

Givenchy 

Heuptas met naamplaatje van Givenchy uitgevoerd in leder voorzien van logo op schild, dubbele bovenritssluiting en gedrukt logo.

Frederique Constant

Het Zwitserse Frederique Constant Hybrid Manufacture heren horloge met datum bevat een automatisch uurwerk waarin smart technologie verwerkt zit. De smartfuncties zijn o.a. een stappenteller, slaapmonitor, dynamic coach en worldtimer. De roségoud vergulde, roestvrijstalen kast heeft een diameter van 42mm. De band van alligator leer is bruin en sluit met een vouwsluiting.

Balenciaga 

Deze Balenciaga veterschoen met een minimalistisch design is een moderne klassieker die je het hele jaar door uit de kast kunt halen. Een nette schoen die zich zonder moeite aanpast van een dag op kantoor naar een drankje na het werk.