Mode inspiratie najaar 2019 #02

Beeld omslag: Betty Barclay

Betty Barclay

Zo ziet een vrouw er goed uit! Betty Barclay staat met haar naam voor modieuze competentie en onbetwiste soevereiniteit. De mode vertolkt de tijdgeest van moderne, zelfbewuste vrouwen, die plezier aan mode en vrouwelijkheid hebben.

Versace 

Meer Versace dan de Barocco-print ontworpen door Gianni Versace kan het niet. Deze sjaal is gemaakt van de meest uitzonderlijke kwaliteit zijde.

Diamont Point 

De caviar collectie kenmerkt zich door de pavézetting waarin hele kleine diamanten aan de oppervlakte van het sieraad zijn gezet. Het sieraad schittert hierdoor optimaal van alle kanten.

Buddha to Buddha 

Het sieradenmerk Buddha to Buddha is ontstaan in 1997, bedacht door Batul Loomans. De Buddha to Buddha collectie wordt gekenmerkt door de stoere Buddha to Buddha armbanden met chain-motief. Deze 18 karaats armband is dé eyecatcher voor dit najaar!

Yves Saint Laurent 

De elegante leren tas van Saint Laurent net zo tijdloos als zijn naamgenoot. Gemaakt in Italië van wijnrood kalfsleer en afgewerkt met het iconische YSL-logo in goudkleurig metaal. Ideaal te combineren met zowel casual als chique.