‘Pot Berden Interieur’

Beeldomslag: Pot Berden Interieur

Pot Berden Interieur is dé specialist op het gebied van design- en kwaliteitsmeubelen. Ze vertegenwoordigen vele top designmerken en beschikken bovendien over ervaren personeel dat voor u klaar staat met deskundig advies. Dit maakt Pot Berden Interieur de meest toonaangevende meubelzaak van Nederland.

Spectrum Tangled kabinet

Het Spectrum Tangled kabinet heeft een bijzonder lijnenspel! Het meubel is ontworpen door Nederlandse designer Carolina Wilcke. Industrieël design met een speelse vormgeving. Het frame is uitvoerbaar in kleuren taupe of zwart en het meubel is ook verkrijgbaar als woonkamertafels en vitrinekast.

Jori Tigra Divanbase bank

Een bank met een bijzondere uitstraling: de JR-2223 Tigra Divanbase. De bank heeft een optisch laag design dat ook nog eens heerlijk comfortabel is. De bank is leverbaar met vaste of traploos verstelbare hoge of lage armleuningen. Deze Jori bank is geheel opgebouwd uit elementen, waardoor u zelf de bank kunt vormgeven!

Montis Luna eetkamerstoelen

De Luna eetkamerstoel van Montis is een modieuze toevoeging aan de eettafel, deze stoel voegt gelijk sfeer toe aan elk interieur. De mogelijkheden met de Montis Luna zijn ook enorm, zo is er keuze mogelijk in onderstellen en verschillende uitvoeringen.

De Auping Criade

De Auping Criade is een eyecatcher in de slaapkamer. Deze boxspring is namelijk verkrijgbaar in 10 kleuren en diverse stofsoorten. Ook is er keuze uit verschillende hoofd- en voetborden. Hierdoor is de Criade van Auping geheel naar wens samen te stellen.