Sieraden dragen wat als magie voelt

Sif Jakobs

“Als volwassene ben ik de onvergelijkbare natuur die IJsland te bieden heeft, gaan waarderen en ik heb ernaar verlangd mezelf opnieuw te omringen met zoiets prachtigs als de rauwe natuur. Ik heb geprobeerd dit decor door te voeren in mijn nieuwe collectie en hoop dat iedereen die mijn sieraden draagt de magie voelt.” – Sif Jakobs

Sieradenontwerpster Sif Jakobs haalde voor haar FW20 collectie inspiratie uit de herinneringen aan haar kindertijd in de IJslandse natuur. Referenties aan prachtige rotsen en mysterieuze geisers komen terug in verschillende thema’s als:

The ear cuff collections

Voor in het eerste, tweede of zesde gaatje in je oor en met of zonder fonkelende steentjes. Met Sif Jakob’s scala aan earcuffs creëer je een earparty anno 2020.

Vulcanello

Vulcanello is Sif Jakobs’s verklaring van de liefde aan de IJslandse natuur. De collectie vult het minimalistische universum aan en biedt onverwachte vormen met een curve, voorzien van de herkenbare uitstraling en de karakteristieke zirkonia stenen om een beetje glamour toe te voegen. Onverwacht, rustiek en elegant en altijd met een beetje extra sparkle.

Black edition

Dit FW20 seizoen lanceert Sif Jakobs voor de allereerste keer een volledige goud en zwarte collectie. De zwarte zirkonia stenen voegen een flinke dosis glamour (of chic) toe aan het aantal klassieke 18KT gold plated stukken uit de collectie. Met als uitschieter de Novaro Quadrato-ring als ware statement pièce de résistance.

Over Sif Jakobs

De ontwerpster achter dit sieradenmerk is Sif Jakobs zelf. Haar reizen, ‘lifestyle’ en instinctieve liefde voor design zijn de inspiratie voor luxe, doch betaalbare sieraden collecties. Sif is geboren in IJsland, volgde in Zweden de opleiding als goudsmid, en vestigde zich, na jaren rondreizen, in 2000 in Kopenhagen.