‘Snel, soepel… Als schaatsen op ijs!’

Olympisch kampioen Suzanne Schulting is het gezicht van TENWAYS

TENWAYS, het in 2021 met succes opgerichte e-bike merk, kondigt een bijzondere, sportieve samenwerking aan met niemand minder dan Suzanne Schulting. De Nederlandse shorttracker, Olympisch kampioen en meervoudig wereld- en EK-titel winnaar zal de komende twee jaar het gezicht van het merk zijn. 

Een sportieve samenwerking

Het is meer dan een e-bike en ook meer dan een naam, TENWAYS is een lifestyle en een concept dat voor meer dan 10 manieren van leven en bewegen staat. Het merk streeft ernaar een gezonde, groene en plezierige manier van leven te promoten en vonden in Schulting de perfecte match. 

Inspanning en drive

Suzanne is de eerste vrouw die ooit vier shorttrack-medailles heeft gewonnen op één Olympische Spelen. Ze pakte brons op de finale van de 1500m, gouden medailles op de 1000m en de 3000m voor dames en zilver op de 500m op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking. Ze vertegenwoordigt Nederland internationaal en heeft grote medailles gewonnen op alle afstanden en in zowel individuele als estafette wedstrijden. Als erkenning voor haar prestaties is ze  eerder al uitgeroepen tot Nederlandse Sportvrouw van het jaar en benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Ze is ambitieus en onstuitbaar en heeft enorm veel bereikt op jonge leeftijd. Haar drive is inspirerend, ze staat ‘s morgens vroeg op, gaat naar de arena en traint daar 6 dagen per week tot ‘s avonds. Haar inzet en wilskracht belichamen het ideaal van sportieve waarden. Daarnaast is Suzanne authentiek en nuchter. Als ze niet traint, speelt ze piano, gaat ze koffie drinken of uit eten met vrienden, precies het urban leven waar TENWAYS’ e-bikes perfect bij aansluit. 

“Snel, soepel…Als schaatsen op ijs!”, riep Suzanne na haar eerste testrit op TENWAYS’ e-bike en daarmee bracht Suzanne precies in woorden wat TENWAYS wil zijn. Forenzen in en rondom de stad soepel, snel, gemakkelijk en bovenal toegankelijk maken.

Over TENWAYS

Het in 2021 opgerichte TENWAYS vervult een collectieve droom om hoogwaardige e-bikes voor iedereen toegankelijk te maken en zo een plezierige, moeiteloze, snelle en bovenal milieuvriendelijke rijervaring te creëren. Het jonge bedrijf kwam tot stand na een succesvolle crowdfunding en lanceerde hetzelfde jaar nog diens eerste e-bike: de CGO6OO. Dit ging tevens gepaard met de opening van een nieuw hoofdkantoor in Amsterdam en daarmee de eerste introductie in de Nederlandse markt. Sindsdien is TENWAYS uitgegroeid tot een gevarieerde, wereldwijde community van fietsers, makers en enthousiaste creatievelingen.

Ook deel uitmaken van de TENWAYS community? Bezoek van 1 juli tot 19 juli de TENWAYS pop-up store in Amsterdam (Herenstraat 12).    tenways.com/nl