Speciale lezerskorting voor onze VIVACE lezers!

Deze wintereditie hebben wij weer alle kortingen op een rijtje gezet, speciaal voor onze lezers.

 

1. Beauty Pillow

Een derde van ons leven brengen wij slapend door. Door de drukte van de dag en het toenemen van stress beseffen wij meer en meer dat een goede nachtrust van groot belang is om de hectiek van een nieuwe dag weer aan te kunnen. Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft een gevoel van luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar.

Het reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het 

een polijstende werking. Resultaat is stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. Dat betekent geen gehaast door lange ochtendrituelen en dus meer tijd voor dingen die echt belangrijk voor je zijn. Wie wil dat nu niet? Slaap je mooi met Beauty Pillow! >  www.beautypillow.nl

Profiteer van 10% korting met onze code: VIVACE10%

Geldig tot 3 januari 2021.

2. Van der Kooij

Ontdek de prachtige Gouden sieraden, handgesmeden van duurzame materialen. Online op > www.vdke.nl of neem een kijkje in de winkel!

Profiteer van kortingen van 20%, 40% en 60%

3. Wellness de Parel

Sauna special! Tegen inlevering van de bon in onze wintereditie van VIVACE ontvang je een Sauna bezoek met Hot Stone massage (25 min). Wat normaal €54,50 is, nu voor €39,50 p.p. Heerlijk genieten! Geldig tot 31 maart 2021.

Van €54,50 voor €39,50

> www.wellnessdeparel.nl

4. Decorette

Actie! Luxaflex powerview automation nu met gratis remote of hub kit. Ontvang bij 3 PowerView aangestuurde producten een gratis Hub Kit (t.w.v. €240). Ontvang bij 2 PowerView aangestuurde producten een gratis Remote kit (t.w.v. €75). Geldig tot 31 januari 2020.

Gratis Hub Kit (t.w.v. €75) bij 3 Powerview aangestuurde producten. En een gratis remote kit (t.w.v. €75) bij 2 PowerView aangestuurde producten.

> www.decorette.nl