johan padmos

Stem uw verzekeringen af op de nieuwe risico’s

‘We leven in de zomertijd, alles groeit en bloeitin de natuur’

Column door Johan Padmos.

In ons dagelijks leven komen we langzamerhand weer uit de lockdown. Gelukkig kunnen we meer naar buiten en genieten van alle dingen om ons heen. In het bedrijfsleven hebben we moeilijke achterliggende periode. Sommige ondernemers moesten hun deuren sluiten terwijl de vaste kosten doorliepen.

Gelukkig kunnen de winkels hun deuren weer openen en komt de handel, verkoop en bediening weer op gang met beperkingen van afstand als gevolg van, en het voorkoming van het corona virus.

Van ondernemers wordt gevraagd om creatief te zijn in deze tijd. Horeca, res-taurants gaan bezorgen en ZZP’ers gaan andere werkzaamheden doen zodat ze inkomsten hebben. Sommige bedrijven gaan zelfs naar hun klanten toe.

Van werkgevers en werknemers wordt verwacht dat ze hun werkzaamheden anders invullen, zoals op afstand en thuiswerken maar ook innovatie zodat ze hun werk kunnen blijven doen. Er zijn zelfs creatieve ondernemers die hun bedrijf laten bloeien in deze lentetijd. Belangrijke vraag is, zijn onze verzekeringen afgestemd op de nieuwe risico’s en omstandigheden die u loopt en werkzaamheden die uw bedrijf doet. Zo niet, dan dienen de polissen worden aangepast. En misschien kunt u premievermindering krijgen van lagere omzet en mindere voorraden of stilstaande voertuigen.

Vakantie

Gaat u lekker op vakantie, vergeet dan niet uw reis- en annuleringsverzekering. Mocht u onverhoop met de auto stranden of loopt u lichamelijk letsel op dan regelt de reisverzekering uw problemen.

Neem uw verzekeringen door of alles nog correct is, of als u onafhankelijk advies wenst kunt ons altijd bellen of mailen. We zijn u graag van dienst.