Lonneke Nooteboom - Style your life

Stijlgids én motivatieboek in één!

Lonneke Nooteboom - Style your life

Het knapste boek van 2020 is een unieke combinatie van stijlgids én motivatiehandboek! In Style your life, het langverwachte boek van fashion en celebrity stylist Lonneke Nooteboom, kan iedereen Lonneke’s persoonlijke en inspirerende verhaal lezen over het najagen van haar droom en een uniek kijkje in haar drukke leven krijgen. Natuurlijk laat ze de lezer natuurlijk niet in de steek wat stylingtips en -tricks betreft.

 

Na een jarenlange samenwerking met haar vader en later haar man besloot Lonneke op haar veertigste dat het tijd was om écht voor zichzelf te gaan en haar ultieme droom na te jagen: haar eigen onderneming in de mode en styling op te zetten. In acht jaar tijd groeide ze uit tot fashion en celebrity stylist. Lonneke laat met dit boek niet alleen zien hoe je de knapste versie van jezelf kunt zijn, maar inspireert ook om voor jezelf te kiezen. Ze geeft praktische tips over het combineren van een druk werkleven met een gezin, me-time en sporten, over het bijhouden van je agenda, keuzes maken en groeien op businessgebied. Daarnaast geeft ze ook haar favoriete producten en shopadresjes prijs, vertelt ze je alles over haar verzameling vintage treasures en legt ze haarfijn uit wat haar unieke stylingmethode nu precies inhoudt. Kortom: vind de (levens)stijl die bij je past!

 

Lonneke Nooteboom lanceerde het populaire online magazine Style My Day, maakte carrière in de mode en heeft op Instagram ruim 125.000 trouwe volgers. Ze werkt samen met gerenommeerde merken zoals Fred de la Bretoniere, Sensai Beauty en Longines. Dit voorjaar lanceerde Lonneke haar eigen jurkenlijn bij Shoeby Fashion.

Lonneke Nooteboom – Style your life