Totaalconcepten voor woningrenovatie steeds populairder

Annick ging met haar badkamerwens langs bij Jtwee. “Mijn partner verwees me naar hen door. Hij kende dit bedrijf en wist dat hun werkwijze (afspraken nakomen en zorgdragen voor een goede uitvoering) wel bij mij zou passen. Daarnaast hebben zij alles in eigen beheer waardoor de lijnen kort zijn en de communicatie helder. En dat bleek helemaal te kloppen. Ze hebben het echt top gedaan, van de tekening tot aan de laatste details in afwerking, zo punctueel, fantastisch.”

‘Van de tekening tot aan de laatste details in afwerking, zo punctueel, fantastisch!’

Hoe de badkamerwens uitgroeide tot een volledige renovatie? Zo: “Direct bij binnenkomst zag ik super geweldige keukens staan, met een eiland en zo. Dat was altijd al een wens van mij en mijn keuken was na 18 jaar ook echt aan vervanging toe. Daar hikte ik al heel lang tegenaan. Ik informeerde naar de mogelijkheden en zo kwam van het één het ander.”

Via een digitale tekening kreeg Annick te zien hoe haar wensen verwezenlijkt konden worden. “Dat was echt super! Op groot scherm kreeg ik een kijkje in mijn nieuwe keuken. En wat was hij mooi! De bestaande muren waren doorbroken, waardoor er één grote ruimte ontstond met plek voor een kookeiland. Zelf dacht ik altijd dat zo’n kookeiland bij mij in de lengte zou moeten staan, maar Sander tekende een schiereiland. Geniaal! Zo heb ik veel meer ruimte en een fantastisch uitzicht.”

Er moest aardig wat gebeuren. Badkamer, toilet en keuken volledig op de schop, muren uitbreken, een deur verplaatsen, steunbalken steken, vloerverwarming aanbrengen, tegelen, garderobekast op maat maken, wanden en plafonds afwerken en verlichting aanbrengen. “Het resultaat is gewoonweg prachtig! Het is nog tien keer mooier geworden dan op de tekening. De badkamer ook, met die mooie tegeltjes en regendouche, echt heerlijk! Ik heb echt een compleet ander huis. Ik ben er zó blij mee.”