Verbluffend eindresultaat: ‘Een van onze lezers onderging een metamorfose bij Knapp!’

‘Beauty begins, the moment you decide to visit Knapp!’

Knapp! is een uniek all-in-beauty concept in Zeeland gelegen op een mooie centrale plek in Zeeland en wel in het prachtige dynamische Wemeldinge! Knapp! biedt een kapsalon, schoonheidssalons, pedicure, manicure, spa-foot-bar, cosmetisch arts, parfumerie met een prachtig assortiment nicheparfums, sieraden, kleding, zonnebrillen, huisparfums, toilettassen, en een groot assortiment make-upproducten onder één dak!

Je parkeert er gratis voor de deur of op een zeer nabij gelegen parkeerplaats en ervaar 375 m2 oppervlakte waarin bijna alles op het gebied van beauty bereikbaar is! Knapp! Skincare & Cityspa is de plaats waar je verschillende behandelingen kunt reserveren om je uiterlijk en gezondheid te verbeteren. Dit kan onder meer door middel van gezichtsbehandelingen, huid verbeterende massages, pedicures, manicures, huidverzorging, haarverwijdering en meer.

Top 5 behandelingen

De top 5 aan behandelingen zijn Microneedling Dermapen en Reviderm, Microdermabrasie Reviderm, Environ DF Ionzyme, Natura Bissé Essential Shock (3D collagen) en Icoone®. Zie kader op de volgende bladzijde voor alle mogelijkheden.   

Nieuwste trends

Knapp! Haircare & Lifestyle is een plek waar je jouw haar kunt laten knippen, stylen, kleuren en behandelen volgens de nieuwste trends. Het biedt ook andere diensten aan zoals permanente make-up, extensions, hoofdhuidbehandelingen en meer. Er is ook een mogelijkheid om je afspraak online in te plannen. Maar wil je een combinatiebehandeling met bijvoorbeeld een schoonheids-behandeling dan adviseren wij je telefonisch een afspraak met één van onze medewerksters in te plannen.

Nicheparfums

Knapp! Perfums & Luxury is de winkel waar je verschillende soorten nicheparfums, exclusieve cosmetica en huidverzorgingsproducten kan kopen. Nichegeuren zijn parfums die vaak worden geproduceerd door onafhankelijke parfumhuizen en die zich onderscheiden van de populaire, mainstream parfums. De bijzondere parfums zijn uniek, hebben een hoge kwaliteit dankzij bijzondere ingrediënten en worden in een beperkte hoeveelheid geproduceerd. Er zijn ook make-up en haarproducten verkrijgbaar. Alle artikelen worden met zorg voor jou ingepakt, bezorgd of verstuurd.

Before: de vlaamse inge voor de complete metamorfosedag bij Knapp!
Marie Anne werkt de wenkbrauwen bij en brengt permanente make-up aan
After: het eindresultaat

Geef ook ‘s een metamorfose cadeau!

De metamorfose t.w.v. € 1.000 die Knapp! in samenwerking met VIVACE heeft weggegeven, is ook een prachtig cadeau om te geven aan je partner, moeder, vriendin of wie het ook verdient om eens extra in het zonnetje te worden gezet. De geheel verzorgde dag begint met een ontspannen kennismaking, het doorspreken van de dag, het uitzoeken van passende kleding, een gezichtsbehandeling (in overleg met of zonder botox en/of fillers) en een manicure. Vervolgens wordt het haar volledig gedaan met tot slot de make-up en styling van de kleding. Een heerlijke dag met een fantastisch resultaat. Vraag bij ons vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Top 5 knappe behandelingen

1. Microneedling Dermapen is wereldwijd het nieuwste en meest geavanceerde apparaat op het gebied van needling en uitermate geschikt voor:

• Huidverjonging : 3 tot 6 behandelingen om de 6-8 weken

• Acné: 4 tot 6 behandelingen om de 2-4 weken

• Littekens : 4 tot 8 behandelingen om de 6-8 weken

• Pigmentatie: 4 tot 6 behandelingen om de 2-4 weken

Microneedling Reviderm met direct zichtbaar resultaat:

• De huid wordt zichtbaar steviger en soepeler

• Het huidbeeld oogt gladder en stralender en gelijkmatig

• Behandeling wekelijks mogelijk in kuurverband

2. Microdermabrasie Reviderm is aan te bevelen voor:

• De verouderde huid en fijne rimpeltjes

• Oppervlakkige littekens en/of recente acné littekens

• Donkere huidverkleuringen als gevolg van pigmentstoringen

• Vergrote poriën en/of een doffe huidstructuur

• Door zon beschadigde huid en door nicotine aangetaste huid

3. Environ DF Ionzyme

is een high-tech gezichtsbehandeling die de huid de mogelijkheid geeft om deze op een spectaculaire wijze te verjongen. Het geeft resultaten die de effecten van een diepe peeling en van een face-lift ver overtreffen. Resultaten zijn reeds na enkele behandelingen duidelijk zichtbaar.

4. Natura Bissé Essential Shock 3D collagen

is het antwoord op vroegtijge veroudering. Deze behandeling belooft meer volume, versteviging en een ‘plumping’ effect. Na deze effectieve anti-aging behandeling verlaat je onze salon ontspannen en opgeladen.

5. Icoone®

is het enige systeem wereldwijd die vele indicaties kan behandelen. Bovendien combineert de Icoone® de mechanische stimulatie met laser en led. Hierdoor is het mogelijk om zones van vetweefsel (wat niet weggaat bij oefeningen en gezonde voeding) intensiever aan te pakken. Maar dat is niet het enige; Icoone® is een krachtpatser in de aanpak en verbetering van:

• Lichaam: cellulite, lymfedrainage, huidversteviging, bodyshaping, verbetering van de zichtbaarheid van striae, verbeterde door-bloeding, regeneratie van het weefsel, natuurlijke lifting zoals de bil-lift en verbetering van volume.

• Gezicht: anti-aging, lifting, drainage, cel-regeneratie, diepte rimpels en fronslijnen, verstevigend en huid-verjongend effect.

Knapp! in Zeeland is 6 dagen in de week geopend:

Maandag t/m woensdag 9.00-21.00 uur

Donderdag en vrijdag 9.00-17.30 uur

Zaterdag 9.00-13.00 uur

Wilhelminastraat 76B, Wemeldinge | Tel 0113-622309

Mail info@knappinzeeland.nl | www.knappinzeeland.nl

Tekst Marie Anne Foudraine   Fotografie Koen Dorst